veronika9761 veronika9761 komentáře u knih

Jeho balík Jeho balík Penelope Bloom

Myslim, ze uz neni moc co originalniho do knizek tohodle typu napsat. P. Bloom pro me byla vzdycky zaruka lehkyho sveziho cteni, bohuzel uz ji nejak dosel dech.

08.06.2023 2 z 5

Umírající dandy Umírající dandy Mari Jungstedt

Strasne zdlouhavy, vetsinu knizky se vlastne nic nedeje.

04.06.2023 2 z 5

Dokonalé děti Dokonalé děti Sophie Hannah

Konec jsem vubec nepochopila, vubec mi to nedava smysl. Celou knizku sem premitala, jak tohle muze dopadnout, ale konec brutalne zklamal. Nevadil mi ani neposouvajici se dej, ani hlavni hrdinka. Snad za to 2*.

26.05.2023 2 z 5

Vnitřní kruh Vnitřní kruh Mari Jungstedt

O neco lepsi nez dvojka, uz mi ani nevadila druha linka. I presto jen 2*.

19.05.2023 2 z 5

Tajemství talentu Tajemství talentu Daniel Coyle

Prijemny prekvapeni. Knizka ma i velky presah do vychovy deti, coz jsem necekala, i kdyz jsem mozna mohla. Zauvazuju, jestli si ji neporidim do domaci knihovnicky.

25.04.2023 5 z 5

Elegantní hřích Elegantní hřích Kendall Ryan

V ramci zanru prumer.

03.04.2023 2 z 5

Sešit s tátovými recepty Sešit s tátovými recepty Jacky Durand

Pribeh me nezaujal, forma tomu take prilis nepomohla.

29.03.2023 2 z 5

Odložené dítě Odložené dítě Jess Ryder

Zajimave cteni.

21.02.2023 4 z 5

Stačí jen chtít Stačí jen chtít Joelle Charbonneau

To je spis young adult čtení a ne thriller.

18.02.2023 2 z 5

Kokain - Životopis Kokain - Životopis Natalie Naish

Velmi silne cteni.

15.02.2023 5 z 5

Dr. Máma: Zpověď pediatričky prvorodičky Dr. Máma: Zpověď pediatričky prvorodičky Klára Sekyrová

Lehke nenarocne ctivo.

01.02.2023 2 z 5

Norské děti Norské děti Hana Roguljič

Emocialne velmi silny příběh. Nejdriv jsem si rikala, co to musi byt za zemi, kde umeji odebirat deti rodičům na udani jednoho cloveka. Neni to ale takhle snadny a myslim, ze instituce ochrany deti to ma vymakany. Ale chapu, ze v cesku, kde je biti deti narodnim folklorem a nikdo se za nej nestydi, asi podobny pribeh nebude prijimany kladne.

27.01.2023 5 z 5

Kam mizí vaše peníze Kam mizí vaše peníze Martina Valachová

Jako prvni knizka k tematu je to dobry. Skoda jen propagace MLM jako prima vydelku.

22.01.2023 2 z 5

Zápisník abstinentky Zápisník abstinentky Michaela Duffková

Ze zapisniku alkoholicky jsem mela pomerne rozporuplne pocity. I presto jsem si precetla Zapisnik abstinentky. Vlastne jsem necekala nic moc, tak jsem ani nebyla zklamana. Velkou cast knizky zabiraji pribehy dalsich alkoholiku, a take uryvky z prvni knizky. Zbytek jsou takove blogove uvahy, na knizku mi to prijde dost malo.

12.01.2023 1 z 5

Smrt v zádech Smrt v zádech Harlan Coben

(SPOILER) Nemam moc rada knizky, co tahaji čtenáře za nos.

1.11.24 - knihu čtu po dvou letech znovu. Docetla jsem autorovu "Říkejte mi win", ze které jsem byla nekriticky nadšená. Zkusila jsem, jestli se na tenhle kus nebudu dívat jinyma očima. Zas tak hrozná, jak jsem psala původně, asi není. Skvělá jako Win? Ani omylem.

10.12.2022 2 z 5

Neodcházej Neodcházej Katarína Gillerová

Prijemne nenarocne cteni pro zeny :) konec pomerne nemile prekvapil, ale to je hold zivot.

26.11.2022 3 z 5

Zpřetrhaná pouta Zpřetrhaná pouta Linda Castillo

Na me uz "mestska" detektivka.

26.11.2022 3 z 5

Ochránci Ochránci John Grisham

Grisham v super formě.

13.11.2022 5 z 5

Sebranka Sebranka Torey L. Hayden (p)

Skvela jako vzdycky. Ale nikdy me neprestane prekvapovat, jaky zverstva pachaji na detech jejich nejblizsi.

23.10.2022 5 z 5

Vyrovnaný účet / Zimní zahrada / Génius zámků / Nezkrotní koně Vyrovnaný účet / Zimní zahrada / Génius zámků / Nezkrotní koně Dick Francis (p)

Francis je perfektní jako vzdycky, Zimni zahrada hrozne prekvapila, dojak jako prase, Sejfar teda nebyl muj salek, ale dal se a Nezkrotni kone me bavili jako vsechna dila o silnych a pracovitych zenach.

09.10.2022 5 z 5