veronika9761 komentáře u knih
Jednohubka s od zacatku predvitelnym koncem. Na destive odpoledne, proc ne.
Velmi poucne ctivo. Nektere pribehy bych uvitala delsi a jine jsem zas přeskakovala, protoze me neoslovily.
(SPOILER) Zacatek knizky ctivy (byt smutny), ale jak dej postupoval, tim vic patosu a preslazenych koncu. Nic moc zazitek, musim rict.
(SPOILER) Neuveritelne ctiva knizka. Bylo by to pet hvezd, ale konec byl preslazenej, az to hezky nebylo.
Na muj vkus docela kacirska kniha uvadejici, ze obezni lide nemaji zdravotni problemy z obezity vyplyvajici. Vse je naštěstí dostatecne ozdrojovane, cili každý se muze dopidit, jak byla konkretni studie postavena. Tipy z knizky na zdravejsi zivot jsou pomerne snadno aplikovatelne do života.
Nechapu, jak muze takovyhle clovek cely zivot propadat systemem bez pomoci. A ten konec je druha silenost.
Vlastne ani nevim, jak hodnotit. Knizku sem precetla behem jednoho vecera a obavam se, ze ve nezanechala prilis silnou stopu. Ac mame s autorkou spoustu pohledu nastavenych podobne (anebo spis prave proto), mi prisla velmi povsechna. Ani ryba ani rak. Ani roman, ani naucna, kolem vseho jen tak prolitla, obcas jsem si pripadala, ze ctu status na facebooku. Ale potesilo me, ze knizka ukazuje normalni přístup k detem, coz je dneska stale neobykle.
Prijemne cteni, ale knizce by sluselo aspon o sto stran textu vic. Pribeh obcas vypadal jak z Chvilky pro tebe. Ale konecny dojem je vic nez fajn. Ale nechapu teda spoiler jako prase uz v anotaci.
Prilis mne nezaujala, po pulce knihy jsem odlozila. Obavam se, ze nejsem cilova vekova kategorie, aby me popisovane prihody bavily.
Jednotlivé kapitoly jsou jako příběhy z Prekvapeni nebo Chvilky pro tebe (nevim, jestli tyhle prima casaky jeste existuji). Situace jednoduche, naivni, se stejnou skladbou, kapitoly prilis na sebe nenavazujici. Jedna z mala mych nedoctenych knih. Tretina a vic fakt nedam.
Za me poměrně slibny zacatek serie. Cekala sem teda ale vetsi pecku, musim rict.
Minula knizka autorky se mi moc libila (S hlavou v pejru). Asi sem kvuli tomu mela na Pekac buchet nerealisticky ocekavani, kterym knizka nedostala ani omylem. Nektere pasaze mi navic strasne pripominaly starsi lanczovky, hlavne vyberem slov, ale i posuny v deji.
(SPOILER) Zacatek se neskutecne rozjel. Bohuzel na konci uz pribeh nestacil s dechem a zpomalil do fadni romanticke komedie. Skoda.
Sympaticka francisovka, kde jen drobnosti naznacuji, ze ji nenapsal Dick, ale jeho syn Felix.
Tema uplne neni muj salek, ale cetlo se docela dobre.
Na me prilis afektovane. A nemam rada vestirenske vsuvky v knizkach a tady byly na konci snad kazde kapitoly.
Prvni pulka bavila a desila tak akorat, ale spolu se zaverem knizky prisla nuda. Horko tezko docteno.
Nemastny, neslany, unyly vyprávění. Velká část knihy je venovana mne nezname vekove kategorii, tudiz jsem si cteni moc neuzila. Navic hlavni hrdinka je na muj vkus ufnukana vic, nez je zdravo. Vymenila vlastni hrdost za penize, a resi to 30 let, aniz by to vyresila. No pardon jako.