Veru1992 Veru1992 komentáře u knih

Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová Nikdyuš: Zkoušky, jež podstoupila Morrigan Crowová Jessica Townsend

Kniha se mi moc líbila. Sice je to fantasy pro děti, ale i já jako dospělá jsem si ji užila. Miluju HP a stejně jako ostatní jsem srovnávala a obávala se, ale jsem spokojená. To, že má v něčem podobný děj-řekněme to asi tak, že každá kniha je něčím podobná jiné, takže to bych autorce vůbec nezazlívala. Moje představivost si užila svoje-barevný Nikdyuš, grify postav a vše ostatní :-) A dokážu si představit krásné, filmové zpracování pokud by se toho ujal někdo schopný. Za mě jednoznačně 5 hvězdiček a doufám, že autorka bude pokračovat, protože už teď je mi líto, že jsem knížku dočetla!

25.08.2018 5 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Bohužel jsem byla trochu zklamaná. Byla to již moje třetí kniha od Liane Moriarty a zatím nejslabší. Sice čtivé, ale pro mě bez potřebného zajímavého vyvrcholení děje.

28.08.2017 3 z 5

Město Ember Město Ember Jeanne DuPrau

Příběh si mě velice rychle získal a má představivost jela na plné obrátky. Prožívala jsem celý příběh společně s hlavními hrdiny a moc se mi líbil. Jestli jste viděli film a váháte, zda si i přesto knížku přečíst, tak rozhodně doporučuji přečíst. Mně osobně se líbila mnohem více než filmové zpracování. A další díl taktéž doporučuji i když už není tak poutavý jako první.

14.06.2017 5 z 5