Verunka4444 komentáře u knih
To jako vážně dvě knihy pomalu Massimovi obrušuje hrany a pak z něj udělá ďábelské sémě????
Laura od začátku jenom chlastá,obléká na sebe pár nití a má právo na happyend!!Kde to sakra jsme????
Bože,tolik vykřičníků a otazníků jsem snad ještě nikdy nepoužila,ale tahle třetí kniha si o nic jiného neřekla,krucinál!!!Úplně mě obrala o pocity z předešlých dvou knih,které byly sice na hraně,ale v pořádku.
Už dlouho jsem nebyla tak rozčarovaná a naštavaná z utracených peněz.Měla jsem skončit u druhého dílu(asi prvních 50stran)!!!!
První díl byl super,druhý fajn a třetí???Naprostá senzace!!!!
Miluji Lachlana(Michaela),miluji jeho temnou i zamilovanou stránku.Jsem z celého příběhu nabušená emocemi a nejspíš si ho dám tento měsíc ještě jednou.
Byla to prostě jízda se vším všudy :)
Miluji tuto sérii :) Muži z BAM jsou perfektní a Sandy je vždy dokázala srovnat do latě.Na její příběh jsem se těšila ze všeho nejméně,ale autorka mě mile překvapila a já si knihu užila stejně jako ty předešlé.Děkuji Melanie :)
To byla nádhera!!!!Autorka ukázala, že prostě umí psát krásné, romantické a vtipné příběhy. Tato kniha bude v mojí knihovničce umístěna hodně vysoko.Prostě úžasné :)
Summer byla občas na ránu a Flynn to vyřešil za mě :) :) :)(Mohl to udělat častěji)
Období strávené na chatě se mi moc líbilo a možná bych trochu natáhla konec.Druhý díl byl o chlup lepší než první,ale obě knihy se mi usadily v knihovně a ráda se k nim vrátím.
Zatraceně....proč se po přečtení knih od Amo Jones cítím převálcovaně,nabušeně,dole,nahoře,zamilovaně,vyprahle i nadšeně???
Po sérii Elitního klubu králů jsem byla týden k nepoužití..tedy ne celé tělo,jenom mozek.
Myslela jsem si,že další její knihy nezvládnu,ale jsou jako droga!!!
Pocit,že jsem z části asi také zvrhlá i pošahaná,ale zároveň milující...všechno se ve mně tluče a soupeří o navládu....naštěstí ani jedna z misek vah neklesá a drží se stejně vodorovně.Jdu na Korunu osudu a připravuji se na smršť nálad.
Silný příběh,sice mi chyběla Vysočina,ale Murray family prostě nedokáže zklamat :)
Dokonalost sama,Hannah prostě umí a každá její kniha je skvost do mé knihovničky :)
Tak na tuto knihu se obzvlášť těším, zatím v elektronické formě není, ale já si počkám. Chce to změnu žánru a tady se mi toho nejspíš dostane. Elišku Pěnkavovou zatím neznám...no,jsem opravdu zvědavá
Ježkovi voči,kde jsem dodnes žila?V jeskyni?Najednou mám pocit,že objevuji jednu českou autorku za druhou.Nejdříve Adrianu Michálkovou,Petru Stehlíkovou,milovanou Niku Peas a teď Karolinu.Asi jsem se českým spisovatelům v podvědomí vyhýbala a zjišťuji,že to byla chyba.
Dvě zrcadla bych se Stmíváním neporovnávala,tohle mělo šmrnc,spád,lásku,romantiku a hezký nápad.Taková zrcadla bych si nechala líbit.
Přečteno jedním dechem
Ani třetí díl mě nezklamal.Na Maddoxe jsem se sice těšila tak nějak nejméně,aleo to bylo překvapení větší a milejší.Jeho minulost mě opravdu zaskočila,ale kluci z BAM všechno zvládli a já se můžu vrhnout na Reida
Aiden-medvídek s velkým M.Až mě z toho sladkého bolí zuby,ale stálo to za to
V příběhu bylo snad úplně všechno to,co jsem hledala.Namakaný,potetovaný a inteligentní Aiden mě vzal za srdce,takže doufám,že další pokračování bude v podobném duchu.BAM
Za mě tedy rozhodně ANO,nic jsem nečekala,první kniha od autorky a hned takové překvapení.Dřív mi romantické příběhy nic moc neříkaly,jela jsem ve fantasy a najednou se nemůžu přehltit sladkostí.Těším se na dalšího BAM chlapíka....Aiden na mě čeká v knihovně...jdeme na to :)
Brodick a Ramsey....To byla jízda. Dokonce se tam objevil i můj milovaný Ian...co víc si romantická duše může přát. Brodickovo bojovníci Dylan a Robert byli také k sežrání, prostě celá kniha pohladila :)
Ach jo,jsem hodně netrpělivá a tuto knihu jsem přečetla během jednoho dne.Zajímalo by mě,jak to dělají ostatní,mám za měsíc přelouskáno 15 knih a hrozně to leze do peněz :)
Ne,neztěžuji si...miluji vůni nového titulu i kouzlo starších knih,někdo utrácí za čokoládu a já zase za papírové poklady :)
Třetí díl Dynastie vévodů se mi líbil o maličko více než ten druhý,ale jedničku nepřekonal :)
Asi takhle...knihu jsem přelouskla během jedné hodiny,víc času nebylo potřeba.Podle recenze jsem čekala erotiku,ale porno ne a jeho fanoušek nejsem,takže za mě opravdová hrůza.
Vyskočila na mě a hned jsem jí musela mít....Hannah je úžasná spisovatelka a za mě rozhodně vedou knihy,kde se vyskytuje Skotsko(nebo skotští válečníci ♥ ♥ ♥ )...prostě miluji
Miluji Bradfordy,úplně všechny
První díl byl krásný,ale Trevor je prostě Trevor...pohádka??Pro mě ano a vím,že knihu vezmu do ruky znovu...pokolikáté už???Dneska jsem jí přečetla po páté
Boje s jídlem mě hodně bavily,stejně jako psí mazlíčci :)