Vesina komentáře u knih
Kdybych si ji nevybrala do čtenářské výzvy, jen tak bych ji nečetla. Nějak mě nenadchla, ale ani neurazila. Četla se sama.
Ač jsem knih z této doby přečetla již několik, vždy mě zarazí fakt, jak lidé dokázali být bezcitní a krutí.... vytkla bych pouze dvě věci .... podle názvu knihy jsem očekávala více o pokusech Mengeleho .... začátek byl na mne až moc dlouhý a sladký. Čím dál více ale obdivuji lidi, kteří přežili něco tak strašného a ještě o tom dokáží mluvit !!
Jednoduchý a čtivý příběh, který mě nijak zvlášť nepřekvapil, ale ani nezklamal....
Po tom, co jsem o téhle knize slyšela, jsem měla strach se do ní pustit...... je pravda, že je to velice silný a místy dost nechutný příběh.... ale že bych ji kvůli některým scénám nedočetla, to ne !! Bohužel taková doba prostě byla .... snad už tohle nikdo nikdy nezažije !!
Ač mi chvíli trvalo, než jsem se začetla a zorientovala ve všech postavách, nakonec jsem knihu přečetla jedním dechem. Hodně dobrá !!
Začátek byl trochu slabší a docela trvalo, než se to rozjelo, ale pak .... nemohla jsem přestat číst !! Rozhodně stálo za to vytrvat !! Olsen mě opět nezklamal. Pecka !!
Zvláštní kniha .... zajímavá, ale nějak mě nepohltila. Kdyby se mi nehodila do čtenářské výzvy, asi ji nedočtu.
Velice silný a smutný příběh !! Knihu jsem přečetla prakticky jedním dechem. Doporučuji všem !!
Jednoduchá, ale skvelá kniha, kterou jsem přečetla jedním dechem !! Jen škoda toho konce, chci vědět, jak to všechno nakonec dopadlo....
Nebylo to špatné, ale že bych si z toho sedla na zadek, to teda ne. Nic mě v knize vlastně nepřekvapilo a to byla škoda.
No do prd**** !! Za mě nejlepší kniha z celé série HH !! A to jsem si myslela, že vím .... vůbec !! A ten závěr ?? Tohle si prostě musíte přečíst !!
Za mě dobré, napínavé a čtivé. Nicméně místy dost přitažené za vlasy..... nic to nemění ale na tom, ze už teď se těším na další Heckovo dobrodružství !!
Přečteno jedním dechem.... konec sice až superrychlý, ale jinak bomba.
Docela mi trvalo než jsem začetla.... pro mě zbytečně dlouhé.
Jedním slovem nuda !! Pro mě až moc klidný průběh bez akce a napětí.
Knihu jsem otevřela 3x a až na potřetí jsem ji dočetla. Bylo to těžké !! Hrozně těžké. Začátek mě vůbec nebavil. Dlouho mi trvalo, než jsem se začetla, ale nakonec to tak špatné nebylo. Nicméně už se těším, až se vrátí zpět můj oblíbený Harry Hole.