vikimi komentáře u knih
Autorka nemohla zklamat ani v druhém díle této zajímavé a čtivé série. Knížka baví i místy pobaví, je to příjemný oddech a hlavně to má i hezký nápad a děj!
Určitě doporučuji a nemohu se dočkat posledního dílu. Doufám, že Kerstin bude i po téhle trilogii psát dál a dál!
Láska až za hrob, ale tak to se dalo očekávat podle obalu a anotace. Určitě pro mladší čtenářky. I když si myslím, že tak naivní jsem jako malá nebyla!
Vubec se mi to nelibilo. Nevim, co mi tohle dilo melo dat.
Ostre sledovane vlaky byly fajn, ale tohle byla jednoznacne holomajzna!!
Ke knížce jsem se dostala díky/kvůli četbě k maturitě a jsem za tuhle útlou ale zajímavě a dobře vymyšlenou knížku moc ráda.
Byla skvělá svojí jedinečností! :)
Byla super!
Nápad mě zaujal, i když zpracování bylo poněkud naivňoučké. Knížku jsem se nedočetla, ale spíše dolistovala.
Nebyla špatná, ale asi jsem na ni už moc stará...
Velmi povedená a nápaditá kniha. Obdivuju autora, jak se vypořádal s dějem v minulosti!
Super! :)
Po knížce jsem sáhla, protože jsem si tak chtěla zavzpomínat na můj tříměsíční pobyt v Irsku, ale už od začátku to bylo depresivní, takže jsem ji ani nedočetla! Skončila jsem po pár stránkách.
Tohle není četba pro mě!
Knížka "totálně" o ničem, prokousala jsem se jen pár stránkami a dál už mi to nešlo. Nezáživné, moc nereálné....nijaké.
Asi už jsem na podobné knížky stará....to je dost možné anebo jsem její děj správně vystihla.
Nijaký a o ničem!
Knížkou jsem se neprokousala ani do třetí stránky. Vůbec mě to nebavilo.
Takovéhle knížky - o road tripech - obvykle nečtu, ale tahle mi přišla taková letní, a tak jsem si ji koupila.
Bylo to příjemné a oddechové čtení, které nebylo jenom o cestování anebo letním románku.
Řekla bych, že je to povedená knížka, i když zase ji nemůžu srovnávat s mými hodně oblíbenými, protože těm se prostě nevyrovná.
Určitě skvělé byly ty fotky a účtenky a ten seznam písniček, někdy je budu muset vyzkoušet...
Knížku jsem četla v angličtině, tak to možná bude tím, ale děj mě nijak extra neoslovil. Čekala jsem od toho mnohem víc, bohužel :/
Nápad nebyl špatný, ale zpracování a celková myšlenka - žádnou jsem tam ale nenašla - mi přišlo hodně slabé :/
Ale Lend se mi líbí!
Ale Lend se mi líbí!
Po knížce jsem sáhla po chválách, které se ke mně donesly.
Bohužel nevím, kde se ta chvála vzala, protože knížka ničím nepřekvapila ani neohromila.
Hned o začátku to bylo - na můj vkus - moc popisné a nijaké. Rádoby drsné, ale tím to tak končilo.
Čekala jsem, že tam někdo zemře, protože v těhle knížkách, kde je hl.hrdina drsný a bezcitný, vždycky dojde k nějaké velké ztrátě. Je pravda, že jsem netušila, kdo celý případ sabotoval, ale tím to tak končilo.
Původně jsem myslela, že se vydám na cestu i se dvěma zbývajícími díly, ale musela jsem to přehodnotit.
Michael uměla skvěle lidi ohrát, vžít se do cizích rolí...to ano, ale tím u mě její kvality skončily.
Škoda!
Do druhého dílu jsem se hned začetla. S prvním jsem na začátku a i uprostřed měla hodně problémů, ale Dveře do prázdnoty se četly vyloženě samy.
Příběh lehce plynul a už nebyl tak jednotvárný a nudný - jak mi přišel Archiv. Jo, bylo to pěkné počtení. Akorát mi bylo Bethany a Jasona líto....takhle to dopadá, když se ocitne v blbou chvíli na blbém místě.
Moc pěkné, určitě doporučuji! :)
Knížku jsem spíš prolistovala, jsem zvědavá, jak to autorka hodlá dotáhnout do konce. Nedokážu odložit knížku, aniž bych věděla, jak dopadne, takže proto, jsem u ní ještě zůstala.
Celé mi to přijde tak nepředstavitelné, prostě tomu nevěřím.
Pressia na mě ale působí odhodlaně a silně. Bradwellovi ptáci v zádech se mi líbí, i když je to pro mě - opět - hodně těžko představitelné. No a El Captain nebo jak se to individuum jmenuje, mi evokuje muže středního věku, takže mě vývoj této postavy hodně překvapilo. Prostě mi přijde jako její otec, ale to je asi tím, že ten příběh moc nepobírám. No a jeho bratr. To už pro mě přestává být vtipné, jak to všechno papouškuje.
Za mě jen 2 hvězdičky, hodně slabé, hodně nepřehledné a špatně vykreslené/popsané.
Skvěle plynoucí oddechovka, která mi zlepšila den!
Ano, občas to mohla být naivní a i když chápu, že si nechtěli zničit přátelství, mohli s tím něco udělat dřív, ale to by - asi - nebylo tak čtivé.
St.Claira jsem zbožňovala a i Anna mi sedla. Josh byl také super, i když se tam moc nevyskytoval a ze začátku na mě působil nemastně-neslaně, oblíbila jsem si ho!
Knížka spíš na jedno přečtení, ale komu to vadí. Byla to pohodička, při které jsem si odpočinula ;)
Průběh i konec mě nějak zklamaly. Jo, bylo překvapení, kdo je tím zrádcem...to ano, a i to s tím synem a otcem, ale jinak mi to přišlo strašně pošmourné a Sabi mi bylo strašně líto. Nikdo jí nepoděkoval, nikdo neřešil, kolik obětí pro všechny složila.
Celkově si přijdu jako čtenář zklamaná a ochuzená o lepší a věrohodnější konec(viz Jack+Saba a Saba+Seth)
No už od začátku jsem měla k prvnímu dílu výhrady a sérii jsem dočetla, protože mě zajímal konec. Asi tak!
Nehaním ani nedoporučuji!
Nápad dobrý, hlavní hrdinka - až na to, jak se sebou nechávala někdy manipulovat nebo se "ponižovat" - mi sedla, i David se mi líbil.
Knížka byla pěkná, akorát mě nebavilo rozpitvávání té smečky. Děj se kolem té smečky musel točit, ale něco mě vyloženě nebavilo, tak jsem přeskakovala - což nikdy nedělám. Možná to chtělo víc rozjet příběh mimo smečku...
Nebylo to ale špatné :)
Hrozně rychle jsem se začetla a hltala slova až do rána :) Přišlo mi to ve většině případů hodně pochmurné a smutné, litovala jsem Jenny, litovala jsem Lindena i Rein. Dokonce i Cecily. Všichni se v tom tak nějak máchali, ale vlastně nic moc nemohli změnit a ovlivnit.
Takže jsem z děje byla spíš smutná, ale rozhodně mě to nadchlo. Akorát nemusím moc Gabriela, tak uvidíme, jak bude pokračovat druhý díl!