ViktorieMars komentáře u knih
Na maturitní četbu super kniha, ačkoliv téma není až tak zajímavé, je velmi dobře napsaná a skvěle se čte. Ale film je asi lepší.
Ty jo, celkem napínavé čtení. Sice uprostřed byla taková asi 50ti stránková nudnější pasáž, ale závěr brilantní. Christie je fakt dobrá a to pozor! mě detektivky normálně nebaví.
Dala se snadno přečíst, ale kdyby nebyla tak kratká tak je to nuda...
No, četla se velmi dobře navzdory tomu, že postrádala hlubší příběh. Ala za mě dobrý.
Dost drsná knížka. Do poloviny to byla naprostá paráda, akorát potom začala být na mě moc fantasy. Ale i tak se četla dobře až do konce.
Kniha má velice zajímavý děj, je velmi napínavá a člověk se od ní nechce odtrhnout. Závěr byl také pozoruhodný, ale dokonalý mi nepřišel.
Pěkný příběh, postava Sweeneyho Todda je skvěle propracovaná a čtenář z knihy pochytí krásně ponurou atmosféru. Je napsaná moc hezky, akorát mi trochu vadil ten "úžasný happyend", ale to je otázka vkusu..
Opravdu moc hezky napsaná knížka, která se četla moc dobře. Akorát to téma byla poměrně blbost, ale i tak palec nahoru.
Nebyla to žádná pecka, ale určitě jsem moc ráda, že jsem si ji přečetla. Ostatně byla celkově lepší než film.
Novela Hellraiser se mi moc líbila, měla skvělý námět i zpracování. Za mě tak 3,5/5. Ale ta druhá, Věk touhy, byla taková blbost, že můj prvotní dojem z autora naprosto zkazila.
Kniha má docela napínavý děj a čte se příjemně. Mezi své nejoblíbenější knihy bych ji nezařadila, ale to je spíše otázka vkusu, nikoliv kvality autora...
Tak tomuhle se říká zklamání. Vlastně ani nevím, co jsem od knihy čekala, ale s takovou nudou jsem tedy nepočítala. Ze začátku jsem si myslela, že mě kniha bude bavit, ale děj byl tááák nezajímavý a konec nijaký. Ztráta času :/ Mých 20%