Vítek378 komentáře u knih
Co jsem měl možnost pročíst tak,zrovna u mě se skutečnost zakládá na 96 procentech pravdy.. a že drtivá většina lidí jsou fakt sobci a koukají jen na své blaho bez ohledu na druhé je bohužel smutný fakt.. jajaja a ostatní mi jsou u prdele tedy když to nazvu pravým jméném,prostě nevím co z toho ti někteří jedinci mají"chamty chamty ať mám víc než ty tamty" přesně jak v jedné komedií,taky jsem "jen"dělník mám sice auto mam dum,ale když můžu tak pomáham kde se dá a mnohdy i finančně i když nejsem milionář nebo jinak zazobanej,vše si musím pěkně odmakat,ale když vidím opravdu chudáka co se snaží něco málo vydělat tak mu stejně místo 50 kč dám klidně i 200 kč i když časák je levnějsí,ale ocenuju snahu,ovšem znám celkem hodně takzvaných "zazobancu"co mají BMW a atd.. jsou to právnici či lékaři a jiní., tyto lidé se radši otočí a dělají že nic nevidí,bohužel žiji v Hradci Králové a byl jsem toho nesčetně krát přítomen a co je ještě smutnější,že drtivá většina má plnou hubu boha,chodí do kostela,ale skoro nikdo koho znám se podle toho neřídí..A jen pro info já jsem ateista,nevěřím nikomu a ničemu co nevidím na vlastní oči....ono popravdě se píše nezabiješ bližního svého a další takzvané přikázání,které se bez tak pořád porušuje a i dokonce těmi co chodí i do kostela,hahaha....ale co takzvaná církev dělala ? údajně ve jménu boha,upalovaly a doslova kolikrát vraždily bezdůvodně lidi,hahaha je to čarodějnice nebo má pletky s Ďáblem a co dál ? bude se třeba příště upalovat za koukání na seriál ulice ??? a údajně opět ve jménu boha,nebo si zase takzvaná cirkev zaměří na něco co jím bude ,mrtě vynášet ... no ono popravdě z něčeho živí být musí :-D :-D P.S: Jen pro info já nevěřím ani v takzvaného Satana,podle mě je to jen další nesmysl,ale má zase blíže ke skutečnostem co lidi páchájí a je určitě přesnější než takzvaná bible hahaha :-D rozhodně tato kniha mě dost oslovila :-D víc než ubohá bible :-D