VladkaBU VladkaBU komentáře u knih

Babí léto Babí léto Magda Váňová

... příběhy čtivé, odpočinkové, druhý příběh těžko k uvěření, ale pobavil. Už jsem od paní Váňové četla lepší. Její dvě nejnovější vydané knížky se od ostatních liší. Romány jsou romány

29.04.2014 4 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

... přišlo mi to dlouhé, někde mě to nebavilo, ale líbil se mi konec. Vyústění příběhu jsem přečetla jedním dechem. Spád a dramatičnost mi po celou dobu nějak chyběla.

28.04.2014 4 z 5

Až na konec všech dní Až na konec všech dní Jodi Picoult

... zajímavá knížka, zajímavý děj, nechtělo se mi přestat číst, jenom abych už věděla, kde je pravda, a jak se to vlastně všechno odehrálo. Ty soudní procesy, jsou vesměs stejné, jsou v každé knížce, ale já je ráda čtu.

28.02.2014 5 z 5

Lovci hlav Lovci hlav Jo Nesbø

... začátek mi připadal nezajímavý, a přitom kamarádky říkaly, jak je to super. Počkej, to začne, říkaly, a pak to skutečně začalo. Film jsem ještě neviděla.

18.02.2014 4 z 5

Lži Lži Táňa Keleová-Vasilková

... příběh ze života, ke konci mě překvapil Viktor, byl mi zprvu sympatický, takový konec jejich vztahu jsem nečekala. Knížka se četla sama, příběh se mi líbil

26.08.2013 4 z 5

Utrhnout se ze řetězu Utrhnout se ze řetězu Simona Monyová (p)

zajímavý příběh, knížka se mi líbila

25.07.2013 5 z 5

Otcomilky Otcomilky Simona Monyová (p)

tato knížka se mi líbila, byla o něco trochu jiná, než ty ostatní "Monyovky"

25.07.2013 5 z 5

Milostná strategie Milostná strategie Simona Monyová (p)

Moje první kniha, kterou jsem od S.Monyové četla. Zajímavý příběh, který odstartoval čtení těch jejích dalších

25.07.2013 5 z 5

Manželky na odpis Manželky na odpis Simona Monyová (p)

ani jedna není šťastná, krásně se to četlo

25.07.2013 5 z 5

Hra svalů Hra svalů Simona Monyová (p)

jo jo, i tak to v životě chodí, že toho pravého člověk ztratí, když se na obzoru objeví někdo zajímavější. Pak už je pozdě bycha honit, jak se říká.

25.07.2013 4 z 5

Citová divočina Citová divočina Simona Monyová (p)

psané stylem jako Manželky na odpis, chvílemi jsem se ztracela a musela se znovu podívat, o které právě čtu. O čtyřech kamarádkách ze svatebního salónu, kterým se vztahy nevyvedly

25.07.2013 4 z 5

Hodina po půlnoci Hodina po půlnoci Hana Marie Körnerová (p)

Zajímavý příběh, který mi připomněl jednu dávnou telenovelu, ve kterém hrál podstatnou roli také utajený rodinný vztah. Četlo se to samo.

18.07.2013 5 z 5

Prosím vás, sestřičko Prosím vás, sestřičko Hana Marie Körnerová (p)

Tato knížka mě svým příběhem překvapila. První dojem byl takový, jestli jsem si půjčila tu správnou knížku, pak zase, že se stále nic neděje, ale pak se rozvinul krásný příběh. Už se těším na pokračování.

18.07.2013 5 z 5

Střípky Střípky Táňa Keleová-Vasilková

pokaždé, když začnu číst T.K.V., mám pocit, že mě knížka nebude bavit. Pak se děj rozvine a já se začtu. Konec jsem předpokládala, ale příběh to byl zajímavý.

17.07.2013 4 z 5

Dokud se budeš smát Dokud se budeš smát Hana Marie Körnerová (p)

Zprvu jsem myslela, že budu stále jenom číst o povodních, ale krátce se poté se rozvine příběh dvou kamarádek zamilovanosti, procitnutí, zklamání, bezmoci, o tom, že život je boj, a když se člověk nezačne litovat a chce bojovat, může všechno dopadnout dobře.

Nokturno Nokturno Zdeněk Mahler

K filmu o Lidicích jsem přispěla jako dobrovolník pro natáčení Tryzny 1945, viděla jsem i film a před tím jsem si přečetla tuhle knížku. V knížce jsou momenty, které předcházeli ve filmu určitým scénám. Pro mě určitě přínosné

Cukr a sůl Cukr a sůl Táňa Keleová-Vasilková

Hezké čtení ze života, žena po mateřské dovolené potřebuje mezi lidi zcela určitě, Luboš ani nechtěl slyšet, po čem touží. V jisté chvíli jsme si myslela, že se i po rozvodu dají dohromady, ale osud tomu chtěl jinak. Do života oběma vstoupil někdo další. Tolik společných let ale nelze jen tak zahodit.

15.07.2013 4 z 5

Tři malá tajemství Tři malá tajemství Liz Carlyle

Tímto třetím dílem jsem celou trilogii začala. Příběh Madeleine a Merricka mě natolik zaujal, že jsem chtěla znát i osudy jeho bratra a přítele. Hezké čtení a oddych.

Děti si vzít nenechám Děti si vzít nenechám Donya Al-Nahi

... odvážná to žena. Knížka, která mě zaujala svou anotací, jsem ráda, že jsem ji přečetla. Donyu obdivuju.

Brigita Brigita Hana Rebeka Šiander

Tahle knížka mě zaujala především svou anotací, kdy žena, která je sama, se ve stáří zamiluje a chce být stále užitečná, hledá zaměstnání, změní šatník.... ze svého okolí znám spíše opak. V textu jsou skutečně chyby, mnohdy slova chybí, nebo jsou v jiném tvaru než jak do věty patří. Představovala jsem si to zajímavější.

24.06.2013 4 z 5