vlastimil577 komentáře u knih
Krásně se to četlo !! Jezdíme s partou přátel po wellnessech, navštěvujeme hrady a tak se tahle kniha hodila.
Docela pěkné čtení - mám ho rád jako fotbalistu a líbí se mě, že se na hřišti nechová jako primadona. Jen není potřeba ho pořád s někým srovnávat. Maradona byl jeden a Messi bude také jenom jeden !!!
Jsem Východočech tak mě ta kniha hodně bavila !!
Pěkně jsem si početl a ještě knihu využiji při výletech a dovolených - takže dobré !!
Spíše jenom fakta ale jinak zajímavé čtení. Viděl jsem hodně mafiánských filmů a hodně praktik jsem v této knížce poznával !!
Krásná a zajímavá kniha - je to odvaha - na to musí být povaha !!
Vznikají fotbalista- myslím si, že on byl tak dobrý a oddaný, že by se prosadil všude i když i štěstí je zapotřebí. Byl to jeden z hráčů kteří mě bavili a proto se rád dívám na anglickou ligu !!
Určitě je to kvalitní trenér !! Italský fotbal ale nemusím !!
Rád jsem si připomenul ty nádherné hlášky z našich filmů. Pořád knihu využívám na hry a hádání při společném posezení s přáteli !!
Přesně tak jak se projevuje na hřišti tak je ta kniha napsaná. To ale rozhodně nesnižuje jeho fotbalové umění !!
Zajímavé čtení a řekl bych že i dobře podané - žádné přehnané a přesto vysvětlené. Určite pro mě pan trenér !!
Něco jsem věděl, něco se dozvěděl a dobře se to četlo!
Podle mě tak jak to bylo - a to se mě líbí , díky Horvi !!
Tuto knihu jsem četl v roce 1975 na učilišti a teď jsem ji opět dostal do ruky tak si ji znovu přečtu protože si ji chci znovu připomenout !
Dobře jsem si početl. Musel to být ohromný talent.
Ve své době výborný fotbalista - jeho výběr místa ve vápně a koncovka to musí člověk umět !!