vlkove komentáře u knih
Můj první cestopis. Bylo moc zajímavé vyzkoušet něco jiného než jen klasické knihy. Vše bylo popsáno moc mile, z knize bylo cítit že autorka se do Sicílie doslova zamilovala. I přesto že se mi celá kniha moc zamlouvala na Sicílii se nevydám, prostě to není můj šálek kávy.
Grafika knihy je taky celkem dobrá.
Zajímavé čtení
Kniha byla úplně něco jiného než na co jsem zvyklá. Krátké kapitoly a osekané věty jsou super a ke knize se to hodí.
Obálka je pěkná a výstižná.
Hlavního hrdinu jsem si moc nezamilovala asi to bude tím že nemá skoro žádné emoce.
Původně jsem knize chtěla dát tři hvězdy ale když nad tím přemýšlím jsou mnohem horší knihy a takhle kniha je nad průměrem proto dávám 4 hvězdy. :)
Nic moc, nejvíce se mi zamlouvala povídka Madison Averyová a smrťák od Kim Harrison. Jinak celkem nudné, znovu už bych knihu nepřečetla.
Obálka je zajímavá, mě osobně přijde velice zdařilá.
Dávám ★★★ hvězdy. :)
Průměrné, tak strašně průměrné. Autorka nepíše nijak výjimečně. Příběh je zpomalený až na 260 stránce se začne něco dít. Četla jsem tisíckrát lepší dystopie a proto musím dát dvě hvězdy. :)
Hezká kniha měla bych spíše říct hezká pohádka. Knihu bych doporučila dětem do 12 let.
Film a kniha spolu mají společného jen velmi málo ale po pravdě řečeno film se mi zamlouval víc. :)
Dávám 3 hvězdy.
Kniha je dobrá ale není to jedna z těch knih při jejichž dočtení zvolám wow, chci další díl.
Obálka je pěkná, hlavní postavy příjemné. Sky jsem někdy docela litovala, neměla to lehké.
Ale nějak mi nesedl styl autorky nebo její překlad ale občas jsem se ztrácela v ději a musela se vracet abych pochopila oč jde. :)
Dávám 3 hvězdy. :)
Celkem dobré pokračování série. Prostředí do kterého je děj zasazen je zajímavé a pro mě velmi atraktivní. Kniha je zpracována dobře, děj je svižný a na konci každé kapitoly je nějaký zvrat.
Musím dodat, že celou sérii oživuje můj milovaný Ned. Dávám 3 hvězdy.
Tato série se mi líbí. Kniha byla napínavá, děj svižný. Doporučuji :)
Kniha mi přišla v tomto žánru knih slabá (historie, rady a vše o upírech) už jsem četla mnohem lepší knihy.
Jediným plus je pěkná grafika celé knihy. Uděluji jednu hvězdu.
Já nevím, tohoto autora mám velmi ráda ale tato kniha... prvních sto stran se nic zásadního nedělo, děj byl ke konci chaotický ale i přesto mě příběh zaujal. Hlavní postavy byly příjemné, kniha se mi dobře četla.
Obálka jako zatím všechny knihy od tohoto autora vydané v ČR není nic moc, spíše patří k těm méně povedeným.
Pořád se nemohu rozhodnout váhám mezi 3-4 hvězdami... i přesto že konec mě začal opravdu bavit, dám 3,5 hvězdy a do konečného hodnocení 3 kvůli konci ten mi přišel neúplný. :)
No já nevím, čekala jsem něco jiného. Po pravdě knihu nedoporučuji, obrázky taky nejsou nic moc.
Tato série je velice pěkná, je zde originální příběh a příjemné postavy. Celkem série není nijak výjimečná ale pro oddech, proč ne.
HODNOCENÍ SÉRIE: 57 %
Po prvním díle, jsem se po pravdě řečeno musela do druhého dílu nutit ale dopadlo to vcelku dobře. Hlavní hrdinka už není tak naivní a protivná ale ještě stále to není ono, příběh také nebyl tak hrozný, byl jednoduchý. Dále bych opět chtěla pochválit obálku a začátky kapitol ty jsou opravdu luxusní. Kapitoly jsou krátké, styl psaní nenáročný. Věc kterou jsem nepochopila je, že na konci knihy cca 30 st. je ukázka z prvního a třetího dílu samozřejmě toto nijak nesouvisí s kvalitou děje. Knihu bych doporučila mladším čtenářkám.
Meg Cabot mě stále překvapuje :) tento díl mi přišel lepší než předchozí dva, moc se těším na další pokračování série je to naprosto úžasná série ze života teen princezny. Hlavní hrdinka si na nic nehraje je svá (pěkně ulítlá). Kniha je psaná čtivě a jako předchozí knihy je to příjemná milá oddechovka. :) Doporučuji knihy této série číst po přečtení nějaké té vážnější nebo náročnější knihy. :D
Kniha mi svým zpracováním nesedla. Je zdlouhavá, rozvleklá a popisná. Určitě najdu mnoho knih s upíří tématikou (např. Dracula), které mi sednou lépe.
Kniha je skvělá možná o trochu slabší než zbytek série ale ani to mi nevadilo, tuto sérii doporučuji a určitě si ji v budoucnu přečtu znova.
HODNOCENÍ SÉRIE: 88 %
Dokonalé, první díl nebyl nic moc ale ten druhý mi to vynahradil. Předem upozorňuji, že zbytek série u nás nevydají ale naštěstí druhý díl má uzavřený děj.
HODNOCENÍ SÉRIE: 79 %
Příjemná, průměrná a oddechová kniha.
HODNOCENÍ SÉRIE: 62 %
Hezká oddychová kniha, plná překvapení. Moje hodnocení 3,5 hvězdy.