vodopad152 komentáře u knih
Tenhle díl byl mnohem lepší než první. Hned od začátku děj gradoval a mělo to neuvěřitelný spád. Hanna a Nik byly užásné hlavní postavy a naprosto jsem je zbožňovala. Navíc tam bylo několik krásných nepředvídatelných zvratů. Jestli máte rádi sci-fi směle do toho.
Tahle kniha je zkrátka bomba. Nepředvídatelnost děje a hluboké myšlenky o životě z tohoto díla vytvořily neuvěřitelnou dokonalost. Všechno do sebe krásně zapadá, děj ubíhá a všechno je v naprosté dokonalé harmonii. Druhý díl nemůžu vynechat
Tento díl se mi líbil méně než první a jsem z něj trošičku zklamaná. Přišel mi zbytečně natáhlý a mám pocit že na to, že jsem přečetla přes 400 stránek se tam zas až tak moc úžasných věcí nestalo. Obdivuji autorův nápad s dobovými fotografiemi, ale na další díl to bohužel asi nevidím.
Kniha byla dobrá, ale nejsem z ní nijak nadšená. Styl psaní autorky mi připadal v některých částech trošku dětský a zápletka byla pro mě příliš průhledná. Jinak si ovšem nemohu na knihu nijak stěžovat. Byla dost čtivá a dost mě bavila. Není to žádná topka, ale fakt oddychové čten ;)
Kniha byla rozhodně lepší než první díl. Byla úžasně vtipná, měla dobrou zápletku a úžasné charaktery. Vlastně této knize nemám co vytknout.
Tahle kniha je prostě bomba. První 50 stránek je sice takový pomalejší rozjezd, ale potom je to úžasné. Kniha velmi dobře promyšlená a taky vystavěná. Doporučuji!
Kniha byla úžasná. Už hodně dlouho jsem nečetla román, který by mě tak moc bavil. Líbily se mi charaktery postav a spád děje. Poslední část knihy byla ovšem nejlepší...
Kniha byla úžasná jako vždy. Obecně moc povídkové knížky nemusím, protože se nedokážu vžít do role, ale i přesto mě tato kniha dostala. Mělo to spád i gradaci. Nejvíce se mi líbila povídka Hiberňan, no prostě Halt a jeho smysl pro humor jsou dokonalé. Další knížka od Johna Flanagana, kterou by jste si měli přečíst...... Vlastně by jste si měli přečíst celou tu sérii :D
Kniha mě ze začátku moc nedostala. Připadalo mi, že se tam děje pořád to samé, nějaké děcka zdrhají, ale potom se to rozjelo. Moc se mi líbily hluboké myšlenky, které do toho dokázal spisovatel vložit a přitom jich tam nebylo moc, aby to nevyznělo příliš nuceně. Problém této knihy je, že má úžasné části a potom v celku dobré a tím to ubírá na gradaci, a proto jí dávám 4 hvězdičky.
Kniha je opravdu povedená. Zápletka je luxusní a moc se mi i líbilo, jak vyřešila spisovatelka konec. Jediné co bych asi vyčetla, že mi to občas připadalo zbytečně moc napsané strašidelně, takže bych to asi svému dítě nedala číst příliš brzo, ale jinak je to úžasné.
Úplně chápu, proč za tyhle básně dostal nobelovku. Jsou naprosto úžasné. Čtou se samy a naprosto mi vyrážely dech svojí originalitou a krásou. Nemám příliš ráda poezii, ale tohle mě dostalo.
Kniha byla velmi dobrá. Po přečtení první hlavy jsem myslela, že roztřískám svoji hlavu, ale potom to bylo úžasné. Styl psaní autora mě první mátl, ale postupem času jsem si na to zvykla. Moc mě oslovily některé myšlenky autora. Je krásné vidět, že lidé v minulosti měli podobné problémy jako my :D
Knihu jsem sice četla dlouho, ale docela se mi líbila. Mám teda rozhodně radši Eleanor a Park, ale mám ráda styl psaní autorky a proto jsem se rozhodla přečíst i tuto knihu. Trošku mi vadily úryvky před kapitolami, moc jsem nepochopila na co tam jsou. Ale jinak si myslím, že je to docela povedené dílo.
Kniha byla hodně dobrá. Některé zvraty jsem čekala, ale některé mě opravdu překvapily. Oceňuji, že to není nějak hrozně moc vycpávkový díl.
Tahle kniha je naprosto dokonale napsaná. Autorka má neuvěřitelný talent. Vzhledem k ději to bylo taky moc dobře vymyšlené. Kniha je nadprůměrná v žánru Young adult a myslím že lidé co čtou tento žánr by si tuto knihu rozhodně neměli nechat ujít.
Originální romanťárna. Takhle bych ohodnotila tuto knihu ve dvou slovech. Mám ráda romantické příběhy, ale nemůžou být plné klišé a ocucávání. Chálid byl moc charismatická postava, která by byla přesně můj typ a Šeherezáda byla hlavní postava, která měla mozek, což bylo super. Džálál byl naprosto úžasná postava a hrozně mi připomínal jednoho mojeho kamaráda. Knihu doporučuji. Stála za to!
Tahle kniha byla úžasná. Mojí neoblíbenější postavou je rozhodně kočkoveverčák. Moc nejsem na knížky s čaroději, ale tady se mi moc líbilo jak brali magii. Určitě se pustím do dalšího dílu.
Kniha byla zase úžasná, tak jako skoro všechny od Johna Flanagana. Moc se mi líbila osobnost císaře byl takový jak se patří a k tomu moc moudrý. Úžasné.
Upřímně vlastně do teď nevím, co si o této knize mám myslet. Samotný příběh byla prostě pouť. Nic moc zvláštního, ale dovětek autora mě naprosto dostal. Moc obdivuji, že se Ladislav pustil do toho zmapovat svoji pouť. Nedokázala bych sama poutavě napsat svoje zážitky. Humor autora byl naprosto geniální, sarkastický, ale stále v mezích slušnosti. Jsem moc ráda, že jsem si tuto knihu přečetla, ale ještě nevím, jestli budu pokračovat v knihách od Ladislava Zibury.
Neříkám, že tahle kniha byla dokonalá, ale musím uznat, že mě dostala do kolen. Styl psaní této knihy je naprosto nezapomenutelný a úžasný. Kniha pěkně plyne a od 300 strany prostě nemůžete přestat číst. Kniha byla úžasná.