vodopad152 vodopad152 komentáře u knih

Eragon Eragon Christopher Paolini

Kniha se mi velice líbila, sice jsem ji četla celkem dlouho, ale moc se mi líbila. Sice by mohla být kratší, ale děj byl fajn.

08.05.2016 5 z 5

Klepy z klučičích záchodů Klepy z klučičích záchodů Rose Cooper

Kniha se mi líbila, ale byla podle mě horší než první díl. Ze začátku jsem této knize vůbec nerozuměla, ale potom to bylo už dobrý. Kniha měla zase super nádech, ale mohla být lípe napsaná. Doufám, že se jí třetí díl povede lípe :)

29.03.2016 3 z 5

Drakie Drakie Sophie Jordan

Kniha se mi líbila. Sice jsem se u začátku trochu zasekla, ale přesto mě velmi začala bavit. Kniha měla velmi poutavý děj a byla taky celkem dost romantická, ale vůbec mi to nevadilo. Pocity hlavní hrdinky byly dobře zpracovány, ale někdy jsem si říkala, že je naprosto natvrdlá např. s tou košilí (ti co to četli vědí o čem mluvím). Velmi se mi líbilo, že hlavní hrdinové mají i své špatné stránky. Doporučuji!!!

29.03.2016 4 z 5

Etiketa & špionáž Etiketa & špionáž Gail Carriger (p)

Kniha byla úžasná, naprosto splnila moje očekávání. Sice jsem si myslela, že to bude o něčem jiném, ale bylo to hrozně fajn. Upřímně jsem si hrozně oblíbila Sofrenii a rozhodně Viette, ale nesnáším mademoislle Geraldinu je to hrozná ženská. Ale hrozně se mi líbí, že se tam hodně zdůrazňuje, že je to špionážská škola a proto se tam ne vždy snadno žije. Vřele doporučuji. Je to úžasné!!!! ;)

16.03.2016

Dědictví rodu Trnhoffů Dědictví rodu Trnhoffů Gareth P. Jones

Kniha mě ze začátku moc nebavila, ale od 80 stránky se četla sama. Moc mě nebavila jejich minulost, ale již vím, že to bylo velmi důležité. Knihu jsem přečetla za pár dní a moc mě bavila. Řešila jsem různé způsoby kdo by mohl být vrah a kdo je nevinný a moc mě to bavilo. Rozhodně si přečtu jeho další knihu. Doporučuji!!!

22.02.2016 5 z 5

Cirkus Maximus Cirkus Maximus Damian Dibben

Kniha byla úúúúúžasnááááá a to vážně nepřeháním ani nevím jestli se mi líbila více než první díl, ale bylo to super. Já jsem si oblíbila Leoparda a konec byl velmi efektivní. Vřele DOPORUČUJI!!!

19.02.2016 5 z 5

Příběhy nepohádkový budoucnosti Příběhy nepohádkový budoucnosti Rachel Renée Russell

Kniha byla podle mě nejhorší z celé série, ale i přesto byla celkem dobrá. Mě hlavně vadilo, že to bylo vlastně skoro jenom v její hlavě, ale mělo to hezkou dějovou linku a příběh měl spád, ale stejně bych byla radši kdyby to bylo v jejím opravdovém životě.

14.02.2016 4 z 5

Vzdušné zámky Vzdušné zámky Jacqueline Wilson

Kniha byla nakonec celkem super, ale čekala jsem od toho víc. Hetty byla trošku moc ujetá, ale jinak jsem spokojená

14.02.2016 4 z 5

Nositelé dubového listu Nositelé dubového listu John Flanagan

Kniha byla úžasná. Podle mě zatím druhá nejlepší, ale možná ještě změním názor. Bylo to nádherné a obdivuji styl psaní kterým píše John Flanagan je to hrozně poutavé. Vždycky!!! DOPORUČUJI CELOU SÉRII!!!

04.02.2016 5 z 5

Smrt kouzelného džina Smrt kouzelného džina Ilka Pacovská

Kniha se mi líbila asi stejně jako první díl, ale spíše víc. Děj se mi více líbil než u prvního dílu a naprosto jsem byla unešena do děje. Nakonci jsem byla ráda i nerada jsem naprosto rozpolcená. Myslím si, že by si to měl přečíst někdo kdo má rád fantasy a rozhodně by se mu to podle mě líbilo, ale je to na jeho vkusu. Doporučuji!!!

18.01.2016 5 z 5

Ostrov zasvěcení Ostrov zasvěcení Ilka Pacovská

Kniha byla super i když jsem ji četla dlouho tak se mi líbila. Začátek sice nebyl moc zajímavý, ale konec byl nejlepší z celé knihy. Určitě si přečtu další díl. DOPORUČUJI!!!

30.12.2015 5 z 5

Dračí znamení Dračí znamení Lucie Fidlerová

Kniha se mi líbila, ale byla podle mě moc zdlouhavá. Vraždy někdy byly trošku brutální, ale nevadili mi. Rozhodně si přečtu druhý díl.

30.12.2015 5 z 5

Můj milý deníčku - Kluci, škola a další šílenosti Můj milý deníčku - Kluci, škola a další šílenosti Jim Benton

Kniha se mi líbila, ale na můj vkus byla moc tenká a scházel jí takový ten pohled do jejího opravdového života. Byly to spíše plané řeči o někom koho vůbec v podstatě neznáš.

15.12.2015 3 z 5

Princ Kaspian Princ Kaspian C. S. Lewis (p)

Kniha byla fajn i když jsem viděla film, ale přišlo mi moc natáhlé to vyprávění o Kaspianovi (to by se ještě dalo), ale cesta tam byla taky moc dlouhá a boj byl zase podle mě moc zkrácený, ale i přes tito chyby knihu ohodnotím velmi kladně.

15.12.2015 5 z 5

Projekt Loty Projekt Loty Jacqueline Wilson

Kniha byla dobrá, ale někdy jsem si myslela, že by to mohlo být trochu lépe zpracováno, ale i přes to si myslím že je to dobrá kniha.

11.12.2015 3 z 5

Bezdomovci honí kluky Bezdomovci honí kluky Hilary McKay

Kniha se mi líbila a byla vtipná, ale nic jiného jsem v tom neviděla. Rozhodně už jsem dostala rodinnou slabost :D Podle mě by si to měl každý užít ;)

07.12.2015 3 z 5

Draci přece nejsou Draci přece nejsou Philip Reeve

Kniha byla dobrá, ale asi kdybych byla kluk tak by se mi líbila více. Já mám radši příběhy o dracích kteří jsou fajn, ale i tak se mi příběh líbil. Moc hezká byla zápletka s němým klukem.

05.12.2015 3 z 5

Tajemství Leny Notýskové Tajemství Leny Notýskové Francine Oomen

Kniha se mi celkem líbila, ale podle mě byla pro menší. Zápletka s mamkou a taťkou byla super, ale i tak nejsem z ní moc nadšená. První díl mi připadal o dost lepší, ale i tak jsem ráda že jsem si ho přečetla.

01.12.2015 3 z 5

Příběh dvou staletí Příběh dvou staletí Rachel Harris

Jsem z této knihy naprosto nadšená. Já tu spisovatelku MILUJU!!!! Příběh byl podle mě vydařenější než u 1.díl a bylo to prostě ÚŽO!!!! Naprosto ze všech nejvíc jsem si zamilovala Austina a byla jsem hrozně ráda že byl takový jaký byl a nic bych v této knize neměnila. Byla jsem napjatá až dokonce a potom jsem byla naprosto dojatá. DOPORUČUJI!!!

30.11.2015 5 z 5

Bouře začíná Bouře začíná Damian Dibben

Kniha byla úžasná. Na začátku mi bylo Jake opravdu líto, ale potom jsem si tu knihu úplně hrozně užila. Milostná zápletka je super a překvapení na konec jak by smet. Když jsem tu knihu dočetla řekla jsem sestře: tu knihu nemůžeš číst je to totiž droga. DOPORUČUJI! !!!

27.11.2015 5 z 5