vojta491 komentáře u knih
Knížka se čte neuvěřitelně rychle a obsahuje originální fantasy svět. Upřímně se těším na pokračování
Nejvíce mě potěšilo pojetí magie světa.
Knížku jsem přečetl na jeden zátah. Humor je hodně hodně lehký.
Vynikající komiks, který rozšiřuje původní svět Zaklínače o nový příběh. Grafika je poutavá.
Vynikající kniha srovnatelná s Metrem. Bohužel konec je tak příšerný, že jsem se uchýlil ke 2 hvězdičkám. Poslední kapitola je absolutní zklamání.
Konec opravdu překvapil. Knížka je čtivá. Doporučuji e-knihu. Papírová má podívný formát.
Odpad. Příběh nemá žádnou přidanou hodnotu. Jedná se o absolutní kopii knížky. Grafický styl je podobný prvnímu dílu, ale prakticky všechny obrázky jsou nudné a není důvod se na ně pořádně dívat nebo si je nějako více prohlížet. Knížka absolutně selhala po všech stránkách. Příběh je nudný, protože ho už znám z originální knižní série, grafický styl je taky nudný.
Spoiler:
Geralt nakonec přišel o své meče nebo ne? Jestli o ně opravdu přišel, tak je to z hlediska příběhu i univerza jako celku snad ta největší kravina. Jestli to byla jenom iluze, tak chybí vysvětlení a už tak špatnou knížku to ničí úplně.
Gratuluji autorovy. Jestli se dnes bere za umění sebrat celý příběh a prakticky nic nezměnit, tak jste splnil účel na maximum. Možná by jste měl napsat na obal jména pravého autora a to své odstranit.