Voluta852 Voluta852 komentáře u knih

Křišťálový meč Křišťálový meč Victoria Aveyard

To byla hrůza. Mare je v první části knihy strašně ukňouraná a neustále se rozhoduje mezi dvěma princi. Druhá část je dobrá, ale co ta cena? Skoro čtyři stovky za tuhle knihu. No, nevím jestli ji mám doporučit, ale jo.... Nebylo to tak špatné pokud jste zarytí fanoušci této série tak si ji kupte, ale pokud máte k této knize vlažný postoj tak asi ne. Já jsem mírně zklamaná. Avšak obal je krásný jako vždy a obsah je poněkud zajímavý. Ale tato kniha má i svá pozitiva. Např.: určitě Vás nenechá klidnými, protože ten konec, na to se dá říci jediné PANEBOŽE, CO TO JE?. JAK JE TO MOŽNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Zjednodušeně řečeno rvu si vlasy jenom při pomyšlení na to, že další kniha vyjde až v roce 2017. Kdyby jste měli nějaké otázky napište mi do zpráv, ráda zodpovím. :D

11.09.2016

Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

No jo, je to fajn kniha, ale asi se k ní už nevrátím, protože dřív jsem byla blázen do upírů a tohle byla moje taková první kniha, kterou jsem přečetla celou. A tato kniha odstartovala celé moje šílenství do knih, ale vyrostla jsem a upíři mě moc neberou a tak skončila tato výjimečná kniha v poličce zastrčená až vzadu a pod prachem. Proto rada: nikdy si tuto knihu nekupujte pokud nejste blázni do upírů a není Vám víc než 15 let. Pokud je Vám míň počítejte s tím, že Vás upíři omrzí a knihu za chvíli číst nebudete, ale můžete být výjimka.

01.08.2016 2 z 5

Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Panebože ten konec. Opravdu super strašně se těším na 2.díl. Velmi zajímavý děj a Mare byla velmi slibná hrdinka. Doporučuji přečíst. Jo a chtěla bych se zeptat kolik bude mít tato série dílů. Předem děkuji za odpověď

31.07.2016 5 z 5