Waldhans komentáře u knih
Kniha je krátká, stručná, příjemně se čte a obsahuje zajímavé informace. Pár much má, ale jako celek je solidní. Doporučuji přečíst každému člověku, který se alespoň trochu zajímá o své zdraví.
Druhé pokračování jedné z nejlepších fantasy trilogií, co znám. Jednoduše doporučuji. Warcraft fanouškům doporučuji obzvlášť.
Za mě jedna z nejlepších fantasy trilogií, které vůbec existují. Warcraftovým fanouškům doporučuji.
Řežba, fantasy, warcraft, kouzla, fantasy, warcraft, řežba a zase kouzla. Kdo je fanouškem Warcraftu stejně jako já, ten z knihy bude nadšený.
Kniha má tunu akce, je to řežba jak prase, zkrátka Warcraft jak ho známe a jak ho máme rádi. Na nobelovku za literaturu to sice není, ale pro skalní fanoušky je to super knížka, která se dá přelouskat během pár večerů.
Jakožto hráč WoWka jsem si tuhle knihu náramně užil, Christie Golden nezklame. Doporučuji ovšem pouze fanouškům Warcraftu.
Super kniha o Medivhovi a Khadgarovi. Jako fanoušek hry rozhodně doporučuji všem hráčům, kteří se zajímají o WoW lore. Kdo má rád film Warcraft, ten bude četbou dvakrát tolik potěšen.
Parádní kniha o mezilidských vzazích. Některé tipy jsem uplatnil v profesním životě, některé v milostném, jiné v rodinném kruhu. Ne všechny rady v knize obsazené se sice zdají být v reálném životě aplikovatelné, ale většina z nich stojí minimálně za přečtení. Rozhodně doporučuji.
Kniha obsahuje 4 komiksové povídky, každá je z jiného soudku, o někom a něčem jiném, jinak zpracovaná a jinak nakreslená.
První příběh je za mě vizuálně i dějem nejlepší ze všech. Sice kratší, ale velmi zajímavý a těším se na další pokračování.
Druhý příběh je nejslabší, nejen že děj je velmi předvídatelný, ani typ kresby se mi tolik nelíbí jako u ostatních povídek.
Třetí příběh je milý, hezky nakreslený a děj je super.
Čtvrtá povídka je naprosto parádní, hezky nakreslená a děj nemá chybu.
Celkově dávám knize 5/5, jakožto fanouškovi Warcraft knih mi to nesmí na poličce chybět.
Jsem obrovským fanouškem Warcraftu a komiks mě bavil.
Kresby mi přijdou místy trochu nedodělané až chaotické a blbě se v nich člověk vyzná. Za český překlad musím knize pár bodů ubrat. Na jedné stránce je paladinovský chrám vypsaný jako Light's Hope a na další straně se mluví o tom samém chrámu jako o Naději Světla. To by si mohl překladatel u tak krátkého komiksu pohlídat. Dál je tam věta, kdy mág řekne, že "Je těžké vyvolat blizard při obloze bez mráčků". Blizzard se píše se dvěma Z.
Příběh je fantastický a nemá chybu. Během četby jsem zažil spoustu emocí a dozvědel se zajímavosti z warcraft lore.
Kdybych hodnotil jen příběh, dal bych 5 hvězd, ale za ty nedokonalé kresby a několik překlepů v překladu dávám jen 4.
Nejdříve jsem četl knihu a poté viděl film, obojí doporučuji. Má to své mouchy, ale stojí za přečtení.
Nejsilnější příběh ze světa Warcraft, definitivně dávám za zpracování, děj i překlad - 5 hvězd.
Milovníky Warcraftu nebo obecně fantasy jistě velmi potěší. Jako doplněk k natočenému filmu je kniha naprosto super.
Nejlepší komiks ze světa Warcraftu. Velmi emotivní dílo. Nádherné kresby. Super zpracování.
Vyrůstal jsem na hře World of Warcraft, příběhy hlavních i vedlejších postav znám z různých úkolů, které jsem sám plnil. V komiksu je spousta referencí ze hry, které každého hráče zahřejí u srdce nebo alespoň rozesmějí. Osobně dávám 5/5, jsem skalní fanoušek nejen WoWka, ale také všech knih a komiksů s ním spojených.
Za zmínku stojí také to, že ilustrace jsou absolutně nádherné. Chvílemi jsem nevěděl, čemu chci dávat více své pozornosti, zda příběhu jako takovému nebo samotným obrázkům.
Autoři i ilustrátoři odvedli skvělou práci.
Krátký a poutavý příběh odehrávající se v exotickém Bali. Osobně doporučuji každému, kdo se chce posouvat nejen po duchovní stránce, ale obecně v životě.
Pozitivní atributy knihy:
- Kniha je velice stručná a plná užitečných mouder.
- Některé kapitoly vám třeba pomohou otevřít oči.
- Poměrně motivační a po duchovní stránce obohacující čtení.
Negativní atributy knihy:
- Kniha obsahuje pár gramatických chyb a literárních nedostatků. Vzhledem k tomu, že má autor knihy údajně vystudovanou vysokou školu, tak je to velice smutné.
Jako zarytý fanoušek Warcraftu dávám Rhoninovi a jeho dobrodružství 4/5 hvězd, děj mě kapku zklamal, ale i tak jsem si to užil. Doporučuji ovšem pouze lidem, kteří o Warcraftu už něco vědí, protože pro "laiky" může být kniha méně přínosná.
Jedna z těch nadprůměrných knih o finanční gramotnosti. Ačkoliv jsem nesouhlasil se vším, co autor psal, rozhodně mi četba přinesla několik důležitých poznatků a tipů, za které děkuji. Dávám 4/5.
Ze čtyřdílné série je dějově tenhle díl zaručeně nejlepší. Kresby jsou nádherné.