Waldhans Waldhans komentáře u knih

World of Warcraft: Kniha druhá World of Warcraft: Kniha druhá Walter Simonson

Kresba i děj top, super pokračování.

25.03.2022 5 z 5

World of Warcraft: Kniha čtvrtá World of Warcraft: Kniha čtvrtá Walter Simonson

Ze čtyřdílné série je tenhle komiks nejslabší, dějově i kresbou. Jakožto fanoušek světa Warcraft jsem si to i tak velmi užil.

25.03.2022 4 z 5

Umění války Umění války Sun-c'

Krátká jednohubka, která může dát člověku víc, než by čekal. Sun-C' byl mistrem své doby a jeho moudrost se dá využít i dnes.

22.03.2022 5 z 5

Cesta vlka: Přímka úspěchu Cesta vlka: Přímka úspěchu Jordan Belfort

Pro člověka, který vykonává nebo chce vykonávat práci obchodníka, je tato kniha velice dobrým pomocníkem, a rady v ní jsou nad zlato. Za některé přebytečné a stále se opakující kecy autora však dávám o hvězdičku méně.

10.03.2022 3 z 5

7 měkkých dovedností, které vás posunou kupředu 7 měkkých dovedností, které vás posunou kupředu Emma-Sue Prince

Kniha je sama o sobě kvalitní čtivo a obsahuje spoustu dobrých rad. Její obsah se však poměrně často opakuje. Méně by v tomhle případě znamenalo více a za to strhávám jednu hvězdu.

16.11.2021 3 z 5

Mentalista - Rozluštěte tajemství a triky z populárního seriálu Mentalista - Rozluštěte tajemství a triky z populárního seriálu Simon Winthrop

Seriál mentalista mě díky schopnostem Patricka Janea vždy v dobrém smyslu udivoval. O psychologii jsem se zajímal od ranného věku, Patrick Jane byl dlouhou dobu jedním z mých vzorů a tahle knížka dokáže napovědět, jak na to.

19.08.2021 4 z 5

Somatologie - učebnice Somatologie - učebnice Richard Rokyta

Velice kvalitní učebnice pro zdravotnicky zaměřené obory.

19.08.2021 5 z 5

Borcův kodex Borcův kodex Barney Stinson

Pro fanoušky seriálu je to jistě zábavné čtení, stejně tak pro lidi, kteří dokáží knihu brát se značnou nadsázkou.
Vzhledem k tomu, že kniha vznikla na popud obyčejného sitcomu a její účel je (snad) pouze k pobavení skalních fanoušků, dali si s tím autoři celkem slušnou práci.
Osobně ji mám doma v angličtině a podotýkám, že některé konkrétní vtipy v češtině nemusí dávat tak velký smysl jako v originále. Proto doporučuji pouze anglickou verzi.

19.08.2021 4 z 5