warca komentáře u knih
Když jsem knihu vzala do ruky, nemohla jsem si vůbec vzpomenout na její první díl.
Nakonec jsem si začátek zhruba vybavila a jakmile jsem druhý díl otevřela a začetla se, nemohla jsem se od něj odtrhnout!
Bylo to vážně vtipné a celý příběh měl pěkný spád.
Darebák David byla jedna z knížek, které nám se sourozenci před spaním četla babička. Bohužel spát jsme nemohli, protože když se tolik smějete, spát prostě nejde :D
Docela mě překvapilo hodnocení některých lidí. Kniha mi totiž přišla vážně super!
Sice nejsem celkově až tak uchvácená, ale originalita tomu rozhodně nechyběla.
Začetla jsem se snad už na první straně. Příběh měl spád a dokázal mě i pobavit. Je pravda, že je tam dost i takových kýčovitých scén, ale to k takové knize prostě patří.
Konec mi šel trochu proti srsti, ale aspoň bude o to zajímavější pokračování.
Milována knížka mého dětství! Předčítala nám ji mamka a pak jsem ji přečetla i několikrát sama.
Vždycky jsme se do jejich dobrodružství úplně vžila.
Na Copatou mámu jsem se opravdu těšila.
Jednoduše vyprávěný příběh ze života. Bylo to takové milé a knihu jsem přečetla za jeden večer.
Je škoda, že to skončilo už po porodu. Ráda bych slyšela, co bylo dál...
Jinak ve mně kniha zanechala takový příjemný, spokojeny pocit :) Určitě se nebojte do ni pustit také!
Pěkný příběh, ale prostě mi to přišlo trochu podobný S laskou Rosie...
Konečně nějaká knížka, kde se mi líbili hlavní hrdinové :)
Jen ten konec šel najednou strašně rychle.
Začátek trochu dřel a chvíli trvalo , než jsem se úplně začetla, ale pak se kniha rozjela a úplně mě pohltila. A jak šel děj, byla kniha čim dál tím lepší.
Takže jsem ji prelouskala za jedno odpoledne :)
Sempre se mi vrylo do srdce a celý příběh na mě udělal opravdu hluboký dojem. Haven a Carmina jsem si zamilovala. Skutečně překrásná kniha.
Jen se asi nedočkáme překladu druhého dílu z angličtiny :(
Druhý díl byl trochu nuda. Začátek vypadal slibně, ale pak tam začali míchat historii a právě ta mě nebavila. Knihu jsem spíš jen tak přelétla. Ale pro nadšence prvního dílu asi doporučuji .
Příběh mě rychle pohltil a skřípala jsem zuby nad chováním tety Carol. Celá kniha byla vážně silná. Samozřejmě nějaké vady to mělo, ale ty tak nějak zanikly...
Postavy se mi zamlouvaly a jsem zvědavá na pokračování!
Postavy mi nebyly moc sympatické, ale kniha se celkem dobře četla. Jenže se mi naprosto NElíbil ten konec. Ne, že bych si potrpěla na šťastné, ale k téhle knížce se mi nějak nehodil. Fajn, to nezní moc logicky.... :D
Zase jedna krásná knížka, jenomže...
Už to byla několikátá kniha na téma holky se zvlášťními schopnosti, jež se zamiluje do kluka, který je stejný jako ona. Bylo to opravdu moc hezky napsané a čtivé, ale 3* dávám za to, že to už nebylo moc originální.
Krásné! Na konci knihy jsem se málem rozbrečela, protože jsem v tom viděla náš skutečný svět