wesulle komentáře u knih
Nevšední kniha plná roztomilých nesmyslů. Dobrá na rozvíjení fantazie.
Četla jsem na doporučení kamarádky a abych si udělala celkový obrázek, přečetla jsem celou sérii. První tři díly byly celkem dobré. Další čtyři knihy už byly jen nastavovaná kaše na rejžování. Po této sérii jsem trošku zanevřela na YA literaturu a fantasy. Doufám, že se mi chuť ke čtení opět vrátí.
Kniha byla hezká, ale na Drahokamy zdaleka nemá. Moc se mi líbí námět.
Knihu jsem přečetla s téměř desetiletým zpožděním. Myslím, že na ní musí být čtenář psychicky připravený. Začátek byl velmi popisný, místy unavný, ale čím děj postupoval, tím byl zajímavější.
Knihu jsem četla díky Čtenářské výzvě 2016. Neurazí, nenadchne.
Kniha mě bavila. Vadily mi jen pasáže o látkách a šití. Jinak byla kniha výborná.
Zajímavá kniha, která nutí k zamyšlení. Některé hrdinky byly na pěst, ale líbila se mi propojenost jednotlivých kapitol.
Skvělé. Už se nemůžu dočkat, až si přečtu všechny knížky ze série.
Cormoran mě fakt baví. Další povedený kousek, který se četl jedním dechem.
Jak by řekla naše češtinářka - je to takové plážové čtivo.
Kniha se četla jedním dechem. 1 hvězdičku ubírám za někdy hodně neuvěřitelný děj a naivitu.
Čekala jsem víc. Byla napsáná pro mě nepochopitelným stylem, což ovšem nesnižuje hrůzy, které popisuje. RIP