wesulle komentáře u knih
Asi jsem od knihy očekávala víc. Tak nějak jsem tušila, kde bude "zakopaný pes". Jinak docela obstojná knížka.
Člověk se nesmí moc upnout na děj - ten tam totiž skoro žádný není. Čtenář by se měl spíš vžít do Anne a představit si, jaké to asi bylo nebo co ta rodina musela všechno zažít. Letos v létě jsem navštívili Památník koncentračního tábora Bergen-Belsen. Po tomto zážitku dostala kniha zcela jiný rozměr!
Děj byl napínavý a hodně překvapivý. Další skvělý díl této série.
Místy nudná a místy napínavá. Hodně mě nebavilo slovo "prabába", ve kterém se autor v první části knihy vyžíval. Hodně vypovídá o ruském stylu myšlení.
Rozhodně knížka, kterou by si každý měl přečíst. Má v sobě hodně myšlenek, o kterých člověk musí přemýšlet.
Přečteno jedním dechem. Přesně můj šálek kávy. Moc se mi líbilo prostředí knihy a už se těším, až se začtu do dalšího dílu! :)
Četla jsem v AJ a můj šálek kávy to bohužel není. Dočteno s donucením.
Přečteno jedním dechem. Skvělá oddechovka, která není jen o nudném popisu :)
Ač nejsem příznivce tohoto druhu literatury, tak musím uznat, že mě kniha dost překvapila. Byla svižná, čtivá a zábavná. Až na pár klišé, která zahrnují dokonalá těla, six packy a dlouhé nohy, je kniha hodně zdařilá :)
Zprvu mě moc nezaujalo téma pašování zbraní, ale od půlky knihy se vše otočilo a kniha začala být hodně zajímavá. Konec jsem přečetla jedním dechem a byla samozřejmě hodně překvapená. Moc se mi líbí tenhle styl psaní :)
Zprvu mi kniha přišla hodně nudná, ale od poloviny knihy děj dostal grády. Dočetla jsem jedním dechem.
Naprosto fenomenální kniha. Nejdříve mi vadilo, že se často střídají postavy a jejich příběhy, ale vcelku rychle jsem si na to zvykla. Je velmi čtivá a napínavá, což se mi líbí. Pokud se tedy rozhodujete mezi seriálem nebo knihou, rozhodně doporučuji knihu!
No mnohem lepší než první díl. Ale ten jazyk... Prosila bych změnit překladatele/lku. Po literární stránce žádná sláva. Na oddech na zahradě jako dělané.
Kniha měla dobrý spád a četla se rychle. Jen jsem se v závěru trošku ztrácela v autorově fantazii.
Vcelku težká kniha - bráno podle délky mého čtení. Očekávala jsem něco jiného. Jednoznačně Fuksovo životní dílo, na které asi ještě nejsem zralá.
Nejlepší knížka o kočkách ever. Sama mám dvě a v mnohých ilustracích jsem ty naše zmeťoury poznala. Možná byla "napsaná" podle nich.
Krátký příběh, který je jak stvořený pro doporučenou četbu ze střední školy.
Jeden z mých oblíbených dílů s neotřelou zápletkou. Jako ostatně všechny knihy od Agathy.
Dobré, ale koncem knihy už jsem se trochu ztrácela v postavách a čase.