wesulle komentáře u knih
Dobře zpracované téma, ale bohužel ne pro mě. Kniha je však čtivá a má spád.
Výborná kniha, která se četla skoro sama. Velmi překvapivá a napínavá.
Po přečtení Netopýra jsem si myslela, že Jo Nesbo rozhodně nebude můj šálek čaje. Po přečtení Švábů mu dám ale ještě šanci.
Moc mě nenadchla. Raději mám verzi od Jaroslava Duška.
Kniha se mi moc líbila a už se nemůžu dočkat třetího dílu.
Některé dobré, některé až tak moc ne. Suma sumárum, bavila jsem se.
Kniha mého dětství. Doteď si pamatuju, jak jsem si jí půjčovala ve školní knihovně.
Čekala jsem další skvělý díl a přišlo velké zklamání. Přečteno, ale s velkým sebezapřením.
O trošku slabší než díl první, ale i tak jsem ho přečetla s chutí a neskutečně se těším na třetí díl! :)
Napínavé a skvělé. Celá série stojí za přečtení nebo alespoň za povšimnutí!
Na styl Bonfiglioliho psaní asi nejsem dostatečně vyspělý čtenář. První půlkou knihy jsem se musela doslova prokousat a druhá půlka už byla lepší a čtivější.
První 1/3 knihy byla slabší. Pak se děj pomalu rojížděl, až nabral slušné obrátky. Už mám koupený druhý díl a chystám se na něj. Spíš, než by se mi to líbilo, mě zajímá, jak to dopadne.
Kniha se čte hodně dobře, ale je lepší, když si ji nejdříve přečtete než vidíte film. Já přišla o závěr a už od začátku věděla, kdo je vrah ;)
Zvláštně pojatá kniha. Z příběhu mrazí, ale kniha jako celek mi přijde spíš jako vydání několika novinových článků. Na knize je opravdu vidět, že autor je novinář. Mně tento styl moc nesedl.
Rozhodně doporučuji k přečtení. Knihy jsem četla v pořadí vydání a tenhle díl se mi líbil asi ze všeho nejvíc. Hodně napínavé a vyústění nečekané, i když jméno vraha lze odtušit od 3/4 knihy. Mně to ani moc nevadilo, protože příběh okolo toho byl zajímavý.
Poutavý a velmi smutný příběh ze života.Některé filozofické odstavce jsem i přeskakovala, protože mě strašně nudily. Ke konci už mě kniha moc nebavila, ale i tak ji všem doporučuji přečíst :)
Knihu jsem četla na střední škole. Nějak jsem se nemohla zakousnout. Knihu jsem přečetla jen proto, protože jsem musela, jelikož to byla jedna z knih z povinné četby. V některých fázích mě dost nudila, protože se jedná o dílo popisné. A to doslova a do písmene. Ale za přečtení rozhodně stojí.
Kniha byla celkem ucházející, až na to, že se občas opakovaly některé pasáže a já začínám být trochu alergická na slůvku "zavrněl".