Wolf_1 komentáře u knih
Jako vždy velmi čtivá kniha s napínavým dějem, vtáhla mě do děje hned od začátku. Pluk SS Wotan útočí ;-)
Kniha mě vtáhla do děje od první stránky a až do konce jsem hltal slovo od slova....
Co se dá dodat.... dvacet tisíc mil pod mořem je prostě dvacet tisíc mil pod mořem... Jules Verne má mou nejhlubší poklonu.
Skvělý komiks. Kdo má rád simpsnovi vřele doporučuji ;-)
Skvělý komiks. Kdo má rád simpsnovi vřele doporučuji ;-)
Souhlasím s Hanyuu-himem děj jde kupředu, ale už ne takovou rychlostí jako v prvním díle. Každopádně jsem zvědav na pokračování. Díl končí velice zajímavě ;-)
Kniha vtýhne do děje hned od první stránky a urží si čtenáře až do konce. Jestli bude pokračování stejné jako první díl, určitě všem doporučím. Mrzí mě jen osud Mancheeho :-( je mi ho líto...
Krásné čtení, kniha jak dělaná pro dětskou četbu.
Velice pěkně napsaná kniha. Četl jsem ji jako náctiletý a přečetl jsem ji jedním dechem což nebylo tak běžným jevem ;-)