Wolf012 Wolf012 komentáře u knih

Metro 2035 Metro 2035 Dmitry Glukhovsky

Z prvu jsem byl skeptický, a po přečtení prvních 50 stran jsem myslel, že se budu s knihou trápit, ale najednou jsem Si uvědomil, že se nemůžu od knihy odtrhnout. Ano metro 2035 se zaobírá životem metra a jeho politikou zadní démoni a zrůdy, ale za totu jsou ty lidské.

26.08.2019 5 z 5

Cujo Cujo Stephen King

Velmi dobrá kniha, která je tak moc reálná až to děsí. Miluji kingovo popis osob díky němuž se cítím součástí děje

26.06.2019 5 z 5

Poslední pes na Zemi Poslední pes na Zemi Adrian J. Walker

Poutavý příběh z pohledu psa a jeho pána, který mne nejednou rozesmál psím myšlením, které je opravdu velmi fascinující

20.06.2019 4 z 5

Tma Tma Jozef Karika

Začátek knihy mě zcela odrazoval, chvílemi jsem myslel, že knihu i odložím ale konec stál za to

11.01.2019 3 z 5

Tichý - Kronika vraha Tichý - Kronika vraha Thomas Raab

Velmi poutavý příběh, který se netáhnul, nebyly v něm žádné zbytečně věci které neměli význam. Knihu jsem přečetl za dva dny díky originální příběhu

19.08.2018 4 z 5

Svět poté Svět poté Susan Ee

Dobrý den,

bohužel ediční řadu motto young jsme v našem nakladatelství zrušili, knihy Susan Ee nebudeme vydávat. Zkuste dotaz předat do nakladatelství CooBoo, které tuto ediční řadu převzalo.

Se srdečným pozdravem a přáním hezkého dne

Petra......... ׀ literární redaktorka nakladatelství Motto

18.05.2018 4 z 5

Midasovy vraždy Midasovy vraždy Pieter Aspe (p)

Knihu jsem přečetl za dva dny, zápletka me velice bavila, bylo to něco úplně jiného než samá krev a střeva. Jen jména se mi furt trochu pletli proto 4*

02.04.2018 4 z 5

Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Musím říct ze kniha me doslova dostala, celá série začíná nabírat na obrátkách a nemůžu se dočkat až se pustím do dalšího dílu

11.03.2018 5 z 5

Pád andělů Pád andělů Susan Ee

Od knihy jsem skoro nic neočekával a nakonec jsem byl velmi překvapen, už se těším až přečtu druhý díl

03.02.2018 4 z 5

Dveře do prázdnoty Dveře do prázdnoty Victoria Schwab

Při prvních stránkách jsem se bál, že to nebude to pravé pokračování které bych si přál, ale nakonec se ukázalo že je lepší než jsem doufal. Po knížce určitě sáhnu znovu

30.01.2018 5 z 5

Hřídel Hřídel Ivo Hury

Velmi zajímavá kniha, celý ten nápad s hřídelí a postapo světem me nadchnul a konec ten byl ze všeho nejzajímavější.

02.01.2020 4 z 5

Údolí světel Údolí světel Stephen Gallagher

Něco na té knize je ale nevím ještě co, děj běží jak má ale do hororu to má daleko, i tak mě kniha bavila.

16.12.2019 4 z 5

Křest ohněm Křest ohněm Andrzej Sapkowski

Neuvěřitelné pokračování románu o Geraltovi, Ciri a dalších neméně důležitých postavách. Za mě zatím nejlepší díl série. Hned snahám po dalším.

19.10.2019 5 z 5

Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Kniha mě skoro ničím neprekvapila,M avšak nebyla zase úplně o ničem děj ubyhal ale tak nějak jsem tušil co se vždy stane, jen konec me trochu překvapil i v dobrém ale i špatném někdy sw dělí absolutně nereálné věci...

11.09.2019 4 z 5

Protože je nás mnoho Protože je nás mnoho Dennis E. Taylor

Výtečné pokračování první knihy. Skoro nepřetržitá akce a plno humoru. Nelze taky opomenout problém s Druhými. Už se moc těším na pokračování

01.07.2019 5 z 5

Knihovna na Černohůrce Knihovna na Černohůrce Scott Hawkins

Tato kniha je opravdu výjimečná. Postavy si rychle oblíbíte a děj opravdu plyne jedna báseň. Jestli někdy bude pokračování, určitě po něm sáhnu

25.04.2019 4 z 5

Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Příběh začínal pěkně pomalu a tim to tempem nasbíral i na obrátkách až ke grandioznimu a necekanemu konci

04.04.2019 4 z 5

My jsme legie My jsme legie Dennis E. Taylor

Velmi ctiva kniha u které jse se hodně pobavil, určitě si nenecham ujít pokračování, jsem zvědavý jak se to celé ještě vyvine.

09.09.2018 5 z 5

Ďáblova svatyně Ďáblova svatyně Marie Hermanson

Tak tohle byl opravdu zajímavý děj, který mne bavil od začátku do konce, kniha jak mám být. Co dodat

07.08.2018 4 z 5

Bílá tma Bílá tma Zdenka Hamerová

Velké zklamání, hlavní příběh mi přišel skoro až odstrceny a rozuzlení me taky nijak nezaujalo takové nemastne neslane

09.07.2018 1 z 5