Wolf012 Wolf012 komentáře u knih

Nejtemnější část lesa Nejtemnější část lesa Holly Black

Velmi milé překvapení, jednoduchý příběh, který se zbytečně netáhnul. Konec celkem předvídatelný. Pěkný oddech

29.06.2018 3 z 5

Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Námět knihy mě opravdu zaujal i dvě z hlavní postavy byly fajn až na leva který mi přišel až moc rozmazleny a naivní fracek. Jinak příběh pěkně plynul a konec neměl chybu

17.06.2018 5 z 5

Svět poté Svět poté Susan Ee

Nadupané pokračování série, plno nových zjištění a ten konec je mazec. Doufám že bude i třetí díl v překladu.

13.05.2018 4 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Opět, jsem nadšen z příběhu a plno zvratů

01.03.2018 5 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Tak toto byl neuvěřitelný zážitek. Tolik zvratů, mazec moc se těším na další díl až se do něj pustím

14.02.2018 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Velmi zajímavá kniha a krásný děj, hned zitra se vrhnu na pokračování

07.02.2018 4 z 5

Archiv Archiv Victoria Schwab

Kniha mě prostě dostala, velmi výborný děj a nápad s archivem a jeho temnými stránkami je prostě dokonalej. Hned zítra se pustím do pokračování, doufám že bude ještě lepší nebo alespoň stejně dobrý

27.01.2018 5 z 5

Z vůle Luny Z vůle Luny P. C. Cast (p)

Kniha mě velmi zaujala a překvapila už se těším na pokračování

21.01.2018 5 z 5

Čáry života Čáry života Veronica Roth

Výborná kniha.

Velmi zajímavý příběh, který mi chvíli připomínal Romea a Julii. Z knihy jsem velmi nadšený hlavně z toho ze jsem očekával více akce, ale nakonec se z toho stal skoro jen milostný příběh dvou hlavnich postav který mě velmi bavil. Už se velmi těším na další díl.

10.01.2018 5 z 5

Učedník a válečný mág Učedník a válečný mág Taran Matharu

Co dodat, brutální naslapana kniha od začátku do konce

02.01.2018 5 z 5

Metro 2034 Metro 2034 Dmitry Glukhovsky

V pokračování mi chybělo to tajemno z prvního dílu, přišlo mi ze by děj mohl být zasazen i do normalniho světa či města, ale jinak jsem byl spokojen.

30.12.2017 4 z 5

Sborník Fantasy a Sci-fi povídek k Parkonu Sborník Fantasy a Sci-fi povídek k Parkonu Michael Bronec

Zajímavé povídky u některých jsem si říkal škoda že nejsou delší nebo dokonce celá knížka a novela na konci taky super

31.08.2020 4 z 5

Dívka, která si říkala Tuesday Dívka, která si říkala Tuesday Stephen Williams

Odpočinková četba, děj byl nenáročný a docela dobře plynul, akorát mi připadalo že hlavní postava moc ostatní odsuzuje aniž by k tomu měla důvod (neberu v potaz členy gangu)

01.05.2019 3 z 5

Kázání ohně Kázání ohně Francesca Haig

Příběh se rozjizdel velmi pomalu, ale také pak stál za to. Rád bych si přečetl pokračování této série.

24.03.2019 4 z 5

Něco víc Něco víc Patrick Ness

Z knihy mám smíšené pocity, celá tato kniha je o tom že čtenář od ní očekává něco víc, což mi potvrdil i konec knihy

08.06.2018 3 z 5