zdehan komentáře u knih
Kniha se mi líbila dobře se četla taková pohodová oddechovka
Kniha se mě líbila je to taková oddechovka ale za přečtení stojí.
Moc pěkná knížka dobře se četla a hlavně zajímavě napsaná.Mě se líbila moc a už se těším na pokračování.
Kniha byla moc pěkná i pár slziček ukáplo přečteno za jeden den.
Kniha je prima oddechovka po detektivce je to odpočinková četba kniha se mi líbila.
Moc hezky napsaný příběh,akorát tam nemuselo být tolik napsáno o válce.
Kniha se dobře četla je zajímavě napsaná a pěkná mužu doporučit.
Pěkná kniha napínavá až do konce ale ten konec tak propracovaný jak jen umí Sandra dávám plný počet hvězdiček a knihu doporučuji.
Kniha se mi líbila,byla trochu jiná než na jaké knihy jsme zvyklé,dobře se četla mužu doporučit.
Kniha se mě líbila i když místama byla dost drsná ale pěkně napínavá nutí vás to číst pořád dál.
Kniha se mě moc líbila i když se střídala minulost a přítomnost bylo to zajímavé a pěkné čtení.
Kniha je dobře napsaná pěkně se četla,přečtena za dva dny mě se moc líbila.
Kniha se moc dobře četla i slzička ukápla no prostě Sparks to umí za mě se líbila
Kniha se mi moc líbila no prostě Sparks umí dávám pět hvězdiček přečteno za jeden den
Poslední díl byl taky moc pěkný celá sága se dobře četla jsem nadšená i zklamaná že už to mám přečteno.
Krásná kniha jak se osídloval Nový Zéland moc dobře se to čte už se těším na druhý díl
Kniha se dobře četla je ze života jak se život uplně jinak změní než si představujem mě se líbila.