zimka.r komentáře u knih
Přečteno během odpoledne.....na to snad ani nejde říct nic....je to "síla"!
Ale jo, četlo se to tedy dost pomalu. Vadilo mi mnoho německých slov....ale příběh originální! :)
Mám ráda knížky podle skutečných událostí.....tato byla první z ČR o to víc mne zaujala! Obdivuji a držím palce!!!
Asi jsem na tuto knihu ještě mladá :) naštěstí! :)
Začátek mi dost připomínal Padesát odstínů..., ale naštěstí jen začátek :) Opět jsem knížku od této skvělé spisovatelky přečetla (spíše zhltla) za pár hodin :)
No tak už první díl mne moc nedachl, a druhý tedy už vůbec ne.....v celé první půlce je jen přesvědčován, aby to nedělal a ve druhé to udělá.....no nic závratného.
Ale jo, nakonec se mi to i líbilo...druhá čtvrtina taková o ničem, ale pak se to celkem rozjelo...připomnělo mi to knížky, které jsem četla ještě na základní škole....takže taková pro mě vzpomínková, ale podruhé už ne.
Opět jsem knížku přečetla pomalu na jeden zátah.....už jsem většinu postav znala z předchozích dílů a byly to příjemné návraty. Už teď se těším až mi v pondělí dorazí do rukou nová knížka spisovatelky. Mám zatím všechny a nikdy mě žádná nezklamala, ba naopak, vždy jsem nadšená a čtu jedním dechem.
Opět rychlé super čtení! Fakt super! Bavím se a už čtu další díl :) Jediné co mi vadilo bylo jméno Jo! :)
Super knížka! Fakt mě nadchla! Až na letišti jsem byla schopná domyslet jak to dopadne....což se u mnoha knih nestává! Už teď se těším jak otevřu další! :)
Už se mi strašně dlouho nestalo, abych u knížky nepotřebovala záložku :) přečteno od první stránky k poslední naráz
Pohádka, která končí tak, že si člověk už ani nevzpomene, že to začínalo úúúúplně jinak :) Ale jo, mě se to jako seriál na pokračování líbilo :)