zimka.r zimka.r komentáře u knih

Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

Za začátku jsem se lehce ztrácela.....dokonce jsem si psala poznámky kdo je kdo a co, ale když jsem se zorientovala, tak jsem druhou půlku přečetla na jeden zátah!! Opravdu záhada a to rozuzlení!! No paráda!! Vybrala sem si knížku jako žánr, který běžně nečtu, ale možná díky výzvě číst začnu :)

26.07.2018 5 z 5

Neodcházej Neodcházej Katarína Gillerová

Druhá kniha od autorky a už si ji zařazuji do oblíbených a těším se na další. U této knihy mě tedy trošku naštval ten konec! Přála sem si, aby to dopadlo jinak. Kniha byla úžasná hlavně díky nejmladší postavě malému Andrejkovi a jeho neustálým otázkám :)

18.07.2018 5 z 5

Strašidlo cantervillské Strašidlo cantervillské Oscar Wilde

Pěkná pohádka na volné odpoledne :)

07.07.2018 3 z 5

Cizí ložnice Cizí ložnice Katarína Gillerová

První knížka od této autorky a rozhodně né poslední! S hlavní hrdinou sem si sedla nejen díky stejnému jménu. Moc se mi líbilo prolínání několika dějových linek mezi sebou a rozuzlování dalších a dalších částí.

06.07.2018 5 z 5

Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Dlouho jsem si říkala, že si knížku přečtu znovu a jsem moc ráda, že díky výzvě jsem se k tomu nyní dostala :) Tak krásné a pohodové čtení si člověk vychutná i po několikáté :)

11.06.2018 5 z 5

Podivná knihovna Podivná knihovna Haruki Murakami

Čteno jen kvůli čtenářské výzvě :)

07.06.2018 1 z 5

Vánoce mám rád Vánoce mám rád František Nepil

Vzpomínky na dětství, kdy jsem Františka Nepila poslouchala před spaním na kazetě :)

01.06.2018 3 z 5

Lék na život Lék na život Michael Palmer

Tak tohle je zas ta jedna z těch TOP :) Moc se mi líbila zápletka i závěr.

25.05.2018 5 z 5

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Pár knížek, kde mi nesedla hlavní postava, už mám přečtených....ale tady mi alkoholička vyloženě vadila. Nicméně závěr se mi líbil. Na film koukat nebudu. Pokud něco čtu, nekoukám na film a naopak :)

09.05.2018 3 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Nejlepší na konec! Doufám, že paní Mornštajnová brzy vydá další knížku!

14.04.2018 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Četlo se lehce, ale nějak mi to trvalo :) Asi, že člověk neměl tolik času, tak si to tak nevychutnal.....nevím....

10.04.2018 3 z 5

Vedlejší účinky Vedlejší účinky Michael Palmer

Opět čtivý příběh. Knížky Michaela Palmera mě prostě baví.

27.02.2018 4 z 5

Diagnóza: k smrti odsouzen Diagnóza: k smrti odsouzen Michael Palmer

Opět příjemné čtení, zápletka i rozuzlení. Už teď se těším na další knížku.

15.02.2018 4 z 5

Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Opět rychlé čtení. Příběh přes několik generací, ve kterých sem se občas ztrácela. Ale už teď vím, že přečtu další knihu od paní Mornštajnové.

14.01.2018 4 z 5

Kecy, kecy, kecičky Kecy, kecy, kecičky Karin Krajčo Babinská

Přečteno během třech večerů velmi rychle! Trošku mě mrzelo, že v knize není více "nezveřejněných" blogů. Ale i tak jsem se pobavila a závěr na stadionu, kde jsem byla osobně, neměl chybu!! :)

06.01.2018 4 z 5

Selma, osmanská princezna Selma, osmanská princezna Kenizé Mourad

Přečetla jsem už několik knih na podobné téma, ale tato mi přišla nekonečně nekonečná. Nevzdávám se a knížky dočítám a konec byl opravdu nečekaný! Jen by kniha mohla být klidně o ty historická fakta a popisy kratší.

31.12.2017 2 z 5

Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Už to budou tři roky co jsem knihu četla, tak jsem si ji teď dala jako audioknihu při cestách do práce. Opět pohlcena! Užívala jsem si to a věřím, že do roka a do dne si ji poslechnu znovu!

09.11.2017 5 z 5

Opatství Northanger Opatství Northanger Jane Austen

Naivnost hlavní hrdinky mi občas lezla na nervy, ale i tak se četlo kupodivu rychle :)

08.11.2017 4 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Nebylo to "takové" jako první díl, ale četlo se lehce, rychle a dle mého názoru otevřený konec?! Že by ještě pokračování?! :)

28.10.2017 5 z 5

Okamžik překvapení Okamžik překvapení James Patterson

Četla se velmi lehce a rychle! Vyhovovaly mi krátké kapitoly, protože kdykoliv musel člověk přestat číst, vždy dočetl do konce kapitoly! :) A každá kapitola končila napětím! :)

07.10.2017 5 z 5