Znovuzrozená Znovuzrozená komentáře u knih

Zasvěcení Zasvěcení Elisabeth Haich

Kdybych si směla ponechat pouze jednu jedinou knihu, určitě by to bylo právě Zasvěcení. Její jedinečný obsah v sobě ukrývá vše podstatné s čím se lze ve světě projeveném i neprojeveném setkat. Hluboký text této knihy je opravdu zasvěcující a vede ke skutečnému pochopení mysteria bytí. Určitě se k této nádherné knize ještě mnohokrát vrátím a pokaždé v ní najdu něco jiného, dle svého probouzejícího se uvědomění.

09.12.2013 5 z 5

Léčení s vílami Léčení s vílami Doreen Virtue

Nádherná knížka pro všechny bytosti, které vidí srdcem a které jsou otevřeny hlubokému propojení se skutečnou esencí přírody a jejím zázračným skrytým světem přírodních andělů. Pak už jen stačí naslouchat posvátnému tichu a nechat se vést překrásnou moudrostí nesoucí se šuměním stromů, krásou rozkvetlé květiny, či třpytem vodní hladiny do středu svého bytí.

24.07.2013 5 z 5

Chlapec, který viděl pravdu Chlapec, který viděl pravdu neznámý - neuveden

Na první pohled nenápadná knížka, hluboká však svým neotřelým a jedinečným obsahem, který odkrývá závoj naší nevědomosti a iluze naší mysli, která vytváří a žije v nejednotě, tedy odddělenosti od ostatního bytí a tím pádem i v utrpení. Krásná knížka o tom, že za naším viditelným světem existují jiné neviditelné světy, o nic méně reálnější a skutečnější. Jsou však přístupny pouze tomu, kdo je připraven a ochoten naslouchat a není svazován různými předsudky. Přesně jak je uvedeno v závěru knihy " Když je žák připraven, učitel jej vyhledá " . Je to kniha plná Světla, Lásky, Naděje a Chápání souvislostí bytí, která dává možnost stát se vidoucím a nechat se vést svým srdcem a vnitřní moudrostí.

24.06.2013 5 z 5