ŽralokPeet komentáře u knih
Klasika, ke které se vracím zhruba od patnácti let, kdy jsem ji četla poprvé. Mám ji ráda celou. Jedna z nejlepších knih, které u nás kdy vznikly.
Jediná válečná kniha, u které jsem se fakt dojal a taky jediná kniha, kterou jsem četl asi třikrát.
Silný a pro mě nezapomenutelný příběh. Jeden z nejlepších.
Líbí se mi, jak to M. Klevisová celé promyslela, dobře se to čte a nenudí.
Skvělý popis divadelního prostředí, charaktery hereček i ostatních lidí. Zápletka mě ani trochu nebudila. Moc dobré čtení.
Je to sranda, čtení knihy hezky utíká, doporučuju všem.
Skvěle napsané, děj se nezasekává na banálnostech, postavy zbytečně nežvaní. Oddechové to není ani trochu, člově je po dočtení unavenější než kdyby táhnul tisíci tunovou lokomotivu vlastníma zubama... Ale čtivé to je. A jak!
Bavilo mě na tom to prolínání, to iracionální přemýšlení ženských postav.
Proč má ta kniha tak špatné hodnocení? Podle mě je skvělá na čtení mezi řádky, je nutné se v hlavě mazlit se slovy a smysl se pak dostaví.
Nejdřív to vypadalo jako sranda, ve druhé části už to sranda nebyla. A bylo to dobrý čtení.
Dobrodružné, milé, vzpomínání na dětství a na každém rohu číhající zážitky.
Dobrodružství, které bych chtěl prožít a štve mě, že ho neprožiju. Skvěle napsaná kniha.
Je to taková všehochuť, dost hořkosladký, spíš milý. Líbilo se mi to.
Bavil jsem se, je to svěží a má to dobrý rytmus.
Obdivuju kohokoliv, kdo dovede stvořit nový svět, o to víc, když to celé dává smysl a ještě je to sranda. Tohle asi jako sranda zamýšlený nebylo, ale já se bavil.