zuza0300
![Ty Ty](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/234731/ty-65e372e3d8cd9.jpg?v=1709404899)
Prvních 40 stránek doslova úmorné přemlouvání ke čtení. Peklo. Měla jsem ji na seznamu, ani nevím proč, kde jsem k ni přišla... asi nakej super komentář tady :-) strašně mě štvala du forma. Naše první setkání. Nemohla jsem si na to zvyknout a ten děj byl mdlej, nehýbal se... a pak se to zlomilo. A kdyby mě v noci tak šíleně nepalily oči, prečetla bych ji celou. Najednou to prostě nešlo ji odložit. Takže dva večery a hotovo. Tím, že jsem si nepamatovala, odkud mám na knihu tip, děj byl pro mě celou dobu překvapení a opravdu jsem nedokázala předvídat co se stane. A závěr? I když jsem si ke konci nechtěla připustit, že by to tak mělo skončit, oni by to ani jinak nešlo. Ta kniha prostě sedla. Tak díky tomu, kdo mě k ní přivedl!
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Nejlepší víkend Nejlepší víkend](https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387884/nejlepsi-vikend-tUp-387884.jpg?v=1539520596)
Zhltnuto na dvakrát! Super čtivé...hodně ze života i “pohadka”
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Náš manžel Náš manžel](https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397695/nas-manzel-BI7-397695.jpg?v=1545374715)
Do poloviny jsem myslela, ze se “unudim”, ale pak už to bylo dost napínavé a někdy až děsivé. Jsem rada, ze jsem vydržela. Nakonec mě mile překvapila.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Úsměvy smutných mužů Úsměvy smutných mužů](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219632/usmevy-smutnych-muzu-i3y-219632.png?v=1629832278)
Přečteno za odpoledne. Dost čtivé. Místy jsem se ztrácela... a teď nevím, jestli je to knihou nebo ze jsem viděla film a hledala jsem v hlavě určité scény... každopádně nenadchne ani neurazi. Z filmu jsme měla celkem divnej pocit, z knihy už ne. Asi jsem věděla co přijde. I mi par věci dalo smysl...
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Dům číslo 6 Dům číslo 6](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145883/dum-cislo-6-wQa-145883.jpg?v=1582875601)
Z počátku nudný, šedý děj, který ve mě evokoval stejně nudný a šedý život policisty z oddělení vražd. A tak to má i nejspíš být. Postupně jsem začala být zvědavá ale Až do konce jsem netušila jak by děj mohl dopadnout. K závěru jsem si i s hrůzou v očích pobrečela jak moc mě to vtáhlo do děje. A chvíli mi trvalo, než jsem si uvědomila, že je to “jen” kniha.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Přítelkyně z domu smutku Přítelkyně z domu smutku](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/1207/pritelkyne-z-domu-smutku-mPx-1207.jpg?v=1405967681)
Pro mě, rekreačního čtenáře, je to knížka, která se snadno přečte jedním dechem. Nedalo mi to ji odložit, byla jsem zvědavá na další spoluvězeňkyně, jejich minulost a přítomnost, jak moc se změnily nebo naopak nezměnily. Jak se autorka vypořádá s životem ve vězení. Jak moc byla silná!
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Duben v Paříži Duben v Paříži](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/36195/duben-v-parizi-6Fz-36195.jpg?v=1546259458)
Četla se mi hůře, nějak jsem postradala děj, který by mě nenechal odtrhnout. Pěkné nenásilné čtení.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)