ZUZANA-123

Simmel začal plnit naší knihovnu v osmdesátých letech a je stále čtivý i desítky let po prvním vydání jeho románů.U současných autorů často z románů vyzařuje chvat a spĕch,trh je přesycen a konkurence veliká.Simmel rozhodnĕ svůj román neuspĕchal.

Spousta informací o Japonsku v dobĕ druhé svĕtové války,pokud tedy připustíme existenci duše a to,že si své minulé životy dokážeme vybavit pomocí záznamů uložených v podvĕdomí.Zajímavá kniha i pro ty kteří se zajímají o druhou svĕtovou válku.Autorka byla uznávanou odbornicí v oblasti regresí,autorkou řady knih u nás vycházejí postupnĕ.

Krásný fiktivní přívéh toho proč si nepamatovat minulé životy.

Moc krásné,plné moudra.Prosím pište dal,ta knížka krásnĕ zahřeje a přitom je jemná.

Hora mezi námi-začala jsem číst a zjistila jsem,že jsem nedávno vidĕla zfilmované.

Vánoční seznam-krásný příbĕh o nápravĕ lumpa kráčejícího přes mrtvoly.Závĕr má romantický nádech.

Ženevský podvod-čtení spíše pro muže.Prý inspirováno skutečností.

Zajímavé vyprávĕní z odbornosti pana Grégra,z jeho působení v ministerské funkci,ve funkci ředitele Desty.Je mi smutno ze zjištĕní,že dnešní ministři zpravidla nemají kvalifikaci na řízení jednotlivých rezortů,nenesou žádnou zodpovĕdnost za svou práci,vyroky ani rozhodování.

Rtĕnka v Avganistánu-román z prostředí života Avgánských žen od autorky zabívající se humanitární činností.

Kavárna na pláži-hlavní hrdinka Evie která je rodinou považována za černou ovci rodiny nalézá své štĕstí,přátelství a lásku.Bylo to čtivé.

Vypůjčený čas-špičkový triller z prostředí ovládání vzpomínek a zážitků pomocí implantovaného čipu.

Jabloňovÿ sad-takové čtecí pochutnàníčko,pokud se tak dá popsat nĕco co vás zaujme.Autor zbĕhl od psani scénàřů a začal psát romàny.

Spodní proudy-tenhle román z prostředí britské tajné služby je zajímavý mimo jiné i tím ,že autorka pracovala ve funkci ředitelky britské bezpečnostní agentury MI5.

Joy Fieldingová-Ještĕ mĕ nezabíjej-v této zkrácené verzi mi v závĕru chybĕl kus dĕje.

Nejzajímavĕjší byl poslední román Pahorek smrti.

Velice zvláštní vrazda v Malajsii-poslední dobou mám ráda romány a detektivky z odlišného prostředí,tady jde o příbĕh singapurské supermodelky,o hodnĕ zajímavĕjší než předchozí román.

Muž který zapomnĕl,že má ženu-podle názvu jsem čekala nĕco zábavného,vtipného.Hlavní hrdina se po ztrátĕ pamĕti na svůj život podíval jinýma očima.

Tvůj stín-detektivka a pĕknĕ propletená.

Závĕrečný díl trilogie,je zde hodnĕ popisována politická situace a kontrasty odlišných společenských vrstev obyvatelstva.V rodinĕ se vše k dobrému obraci,ve skutečném životĕ by je čekala první svĕtová válka.

Nĕkteré z povídek lze najít i v jiných vydáních.