zuzikis | Komentáře u knih | Databáze knih

zuzikis zuzikis komentáře u knih

Beze snů Beze snů Josephine Angelini

Kniha je ještě dramatičtější než první díl. Opravdu krásně napsané. A také zjišťujeme, že ani úžasná Helen není neomylná.

25.02.2018 5 z 5

Proroctví Proroctví Josephine Angelini

Opravdu poutavý děj. Líbí se mi, že je příběh zasažen do řecké mytologie. Kniha je plná zvratů a dramat a opravdu soucítím s hlavní hrdinkou, kterou jsem si dost oblíbila.

25.02.2018 5 z 5

Kde hvězdy stále září Kde hvězdy stále září Trish Doller

Do knihy jsem se začetla rychle, velmi poutavý děj, nemohla jsem se odtrhnout, ale děj na mě působil docela depresivně, i když čtu hodně knížek, kde minulost hrdinek není úplně šťastný a kde si hrdinka prožila nějaké to trauma, tak tady jsem měla pocit, že se v tom hlavní hrdinka plácá a má v sobě velký zmatek a k tomu nepřidalo, že její kamarádka s ní manipulovala a tlačila do věcí, které sama hrdinka nechtěla (nebo mě to tak aspoň připadalo). Kniha přečtená za den a doporučuji, pokud někdo rád čte trochu depresivnější děj.

20.01.2018 4 z 5

Cizí tvář Cizí tvář Linda S. Howington

Tato kniha mě tolik neuchvátila. První polovinu knihy jsem spoustu souvislostí nechápala. Bylo to napínavé a zajímalo mě jak to s Lizzy dopadne, takže jsem četla dál. Jen málo knih nedočtu. Pak když se v druhé polovině pomalu odkrývaly souvislosti, tak to nabralo spád, ale přesto mi to přišlo chaotické a ne všechno jsem pochopila. Z mého pohledu zdlouhavý začátek a moc rychlý konec. Spíš bych hodnotila 2,5.

04.12.2016 3 z 5