Pikantní kuchyně Tex-Mex podobné
kolektiv autorů
Tento styl vaření vznikl na jihozápadě USA - v Texasu, Arizoně a Novém Mexiku. Jedná se o osobitou směsici především mexických, ale i indiánských, španělských a jiných evropských vlivů. Každá dvojstrana je věnována jednomu jídlu - a krok po kroku nafoceno a vysvětleno! Jsou vysvětleny suroviny. Jinak kniha obsahuje recepty na předkrmy, snacky, saláty, přílohy, zeleninová jídla, omáčky, polévky, vejce, nudle, rýži, brambory a kukuřici, maso, drůbež, ryby a plody moře, pečivo a dezerty, klasické pokrmy americké kuchyně i recepty pro větší společnost...... celý text
Podobné knihy (3)
Jídla pikantních chutí Libuše VlachováKaždý z nás zatouží pochutnat si na dobrém, ostrém pikantním pokrmu. Může to být polévka, předkrm, avšak nejčastěji jídla s masem. Záleží na výběru koření, surovin a technologii vaření. více
Nejlepší recepty pikantních chutí Pavla Michňová
V knize najdeme recepty pikantních jídel s česnekem,paprikami,feferonkami,kari kořením,chilli,křenem,zázvorem aj. více
Kuchařka nejen na neděli: Aneb jak vaří čerti Jaroslav Vašák
Pokrmy ostré, pálivé....... více