Udíme ryby s Milošem Štěpničkou podobné
Miloš Štěpnička
Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické základy uzení, techniky, tipy a triky, druhy ryb vhodné pro uzení, popis vhodné udírny, jak připravit rybu pro uzení od A až do Z, zajímavé recepty z uzených ryb a mnoho dalších zajímavostí....... celý text
Podobné knihy (1)
Kuchařka rybářské kuchyně Jan BrzákKniha obsahuje přehledy mořských a sladkovodních ryb, přehled vlastností a nutriční hodnoty masa, druhy zpracování a konzervace. Způsoby úprav od polévek, předkrmů, příloh, hlavních chodů. Cca 250 receptů. Celostránkové... více
Štítky knihy
ryby příručky kuchařské recepty uzení masa a ryb udírny rybí recepty rybí maso
Autorovy další knížky
2009 | Rybí receptář Miloše Štěpničky |
2004 | Česká kuchařka podle Miloše Štěpničky |
2003 | Velký rybí receptář |
2002 | Kuchařka – Ryby pro slavnostní příležitosti |
2012 | Udíme ryby s Milošem Štěpničkou |