Handlíř

knižní série

Přidat do oblíbených

Séria "Handlíř" od autorky Lauty Thalassy je pro všechny milovníky temné fantasy plná dobrodružství, vášně a nečekaných zvratů. První kniha série se jmenuje "Rapsodie" a zavede vás do magického světa, kde se střetávají lidé a démoni v boji o moc a přežití.

Hlavní postavou je Circe, mladá žena s neobvyklými schopnostmi, která se snaží zapomenout na temnou minulost a začít žít nový život. Vše se však změní, když potká tajemného Handlíře a ocitá se uprostřed nebezpečného intrikánského světa, ve kterém se musí naučit přežívat a bojovat.

Autorčina schopnost vtáhnout čtenáře do světa, kde se prolíná láska, intriky a magie, je obdivuhodná. Její styl psaní je bohatý na detaily, postavy jsou komplexní a děj plný nečekaných zvratů, které vás drží v napětí až do poslední stránky.

"Rapsodie" je skvělým začátkem série "Handlíř" a každý, kdo miluje temnou fantasy s prvky romance a dobrodružství, si tuto knihu zamiluje. Laura Thalassa svým talentem stvořila svět, do kterého se budete chtít vrátit až do poslední stránky poslední knihy série. Tak neváhejte a ponořte se do světa "Handlíře" s první knihou "Rapsodie".