Legendární království

knižní série

Přidat do oblíbených

Epická šestidílná série dobrodružných gamebooků odehrávající se v sandboxovém fantasy světě. V knížkách povedete partu 4 dobrodruhů světem, který se přizpůsobuje vašim činům.

Vydejte se do starobylých ruin, zvolte si stranu a veďte armádu do bitvy. Plavte po širém moři na vlastní válečné lodi, pokořte tyrany nebo je přiveďte k moci. Cestou se vaše družina bude zdokonalovat v dovednostech, bohatství a proslulosti, což jí umožní podnikat náročnější dobrodružství. Nezapomeň však, že stejně jako si vás budou pamatovat vaši přátelé, budou si vás pamatovat i vaši nepřátelé.

Na své cestě bude tvá skupina muset hromadit moc, bohatství a slávu, aby přežila stále obtížnější dobrodružství.

A pokud se vám díky talentu (nebo štěstí) podaří dosáhnout výšin moci, možná odhalíte strašlivou hrozbu, která visí nad legendárními královstvími...


Svět Legendárních království můžete prozkoumávat v libovolném pořadí. každá kniha je věnována určité geografické oblasti, ale mezi knihami můžete cestovat podle libosti chůzí nebo plavbou z okraje mapy. Každá kniha obsahuje desítky úkolů a lokací, přičemž v každé z nich je přibližně více než 20 hodin obsahu.
Kniha si "pamatuje" přátele, které získáte, a nepřátele, které porazíte. Zabití králové zůstanou mrtví, a jak roste vaše sláva, mění se i reakce lidí na vás.
V závislosti na vašich rozhodnutích na vás mohou čekat nové cesty za dobrodružstvím nebo nové problémy v místech, která jste již dříve prozkoumali.