Černý anděl přehled
John Connolly
Charlie Parker série
5. kniha série Charlie Parker. V ulicích New Yorku zmizí mladá žena. Ti, kdo mají na svědomí její smrt, se domnívají, že na ní nikomu nezáleží a že ji nikdo nebude hledat. V tom se mýlí. Se zabijákem Louisem ji váže pokrevní pouto. Louis je pravou rukou soukromého detektiva Charlieho Parkera. A Louis roztrhá na kusy každého, kdo se mu postaví do cesty v pátrání po ztracené příbuzné. V průběhu Louisova zběsilého pátrání si však Parker začíná uvědomovat, že Alicino zmizení je součástí záhady mnohem starší. Té, která je spojena s jednou kostnicí ve Východní Evropě, ale také s krveprolitím ve francouzském klášteře v roce 1944 a v pátrání po mytické metě, již po staletí hledají ti, kdo propadli zlu: po Černém andělu. A přesto je Černý anděl něco víc než pouhý mýtus. Je při plném vědomí. Sní. Je živý. A lidé nejsou ti jediní, kdo po něm pátrají…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Fantasy
Vydáno: 2007 , BB artOriginální název:
The Black Angel, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černý anděl. Přihlašte se a napište ho.
Super kniha chvilku to jde až na kost jak se lidově řekne autor se nebojí psát hodně odvážně čte se dobře.
Kniha Černý anděl v seznamech
detektivní a krimi romány thrillery Kostnice Kutná Hora padlí andělé nadpřirozeno
2008 | Kniha ztracených věcí |
2006 | Černý anděl |
2017 | Vlk v pasti |
2007 | Nokturna |
2001 | Polibek smrti |
Přiznám se,že jsem knížky nečetla tak jak postupují za sebou.Stejně jsem si krásně užila napínavé čtení.