Bezchybně (2024) | Databáze knih

Bezchybně přehled

Bezchybně
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541465/bmid_chestnut-springs-bezchybne.jpg 4 198 198

Chestnut Springs série

1. díl >

Rhett je dvojnásobný šampion v jízdě na býku a miláček davů – dokud neudělá zásadní přešlap. Jeho agent se mu snaží zachránit kariéru, a tak pověří svou dceru Summer, aby Rhetta po zbytek sezony „hlídala“. Rhett o žádnou chůvu rozhodně nestojí – a už vůbec ne o sexy krasavici s prořízlou pusou, která mu akorát zavaří hlavu. Summer se snaží odolat, protože věří, že některé hranice není radno překračovat. Rhettova pověst totiž už další rány nevydrží – a její křehké srdce také ne.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (CZ)

Flawless, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bezchybně. Přihlašte se a napište ho.

Pitbullka
10.02.2025 4 z 5

Není to kdo ví jak sofistikovaný příběh, ale funguje. Čtivá romantika se sympatickými postavami ze zajímavého prostředí.

ikul
09.02.2025 4 z 5

Zpočátku pomalý a celkem nudný rozjezd, který ale postupně nabíral na tempu, až vyvrcholil v erotickém víru obou hlavních postav. Možná by se to dalo přirovnat ke rčení: odpíraného největší krajíc.

katasokolov
01.02.2025 4 z 5

4/5*

Kdo by si byl pomyslel, že to nebude jen tak obyčejná kovbojská romance.

Nepostrádá to zajímavé prostředí i postavy. Všichni, kteří si zamilovali Sparksovu Nejdelší jízdu (film i knihu), určitě nebudou zklamáni. Kniha je vtipná a není v ní nouze ani o jiskrné momenty. V ceně je samozřejmě také hledání vlastní identity a boj s reakcí okolí. Romantická linka je velmi pozvolná a uvěřitelná. Autorka umí skvěle přiblížit intimitu dvou lidí, kteří si k sobě pomalu hledají cestu.

Rodina Rhetta je skvělá a já si hned předobjednala další díl zaměřující se na nejstaršího bratra Cadea (protiva a svobodný otec), další knihy by se měly zaměřovat na Jaspera (hokejista, který je součástí Eatonova klanu), Thea (chráněnec Rhetta a jezdec na býku) a poslední epizodka se soustředí na Beaua - prostřední bratr, a na toho se já těším fakt hodně!

Pokud si chcete přečíst milejší a nekrvavý Yellowstone, pak rozhodně sáhněte po téhle růžové krásce. Já se bavila!

Ti, co byli prokleti, Mělký hrob a další knižní novinky (46. týden)

10.11.2024

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Bezchybně v seznamech