Čistá duša přehled

Čistá duša
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/363909/bmid_cista-dusa-UEf-363909.jpg 5 53 53

čistá duša je pseudonym, ktorý sa vďaka slovným hračkám stal fenoménom slovenského internetu. Kniha čistá duša je výber z tvorby, ktorá bola zverejňovaná na sociálnych sieťach facebook a instagram, doplnená o doposiaľ nezverejnené texty. Texty sú výplodom bohatej fantázie a nenaplnených túžob, väčšina z nich je intímnych a absolútne osobných. Slovné hračky často minimalistickým spôsobom opisujú každodenný život. Opakujúcimi sa témami sú medziľudské vzťahy, láska či frustrácia politickou a spoločenskou situáciou.... celý text

Literatura slovenská Poezie
Vydáno: , Slovart (SK)

Čistá duša, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čistá duša. Přihlašte se a napište ho.

LuckyVagabond
06.03.2019 5 z 5

Vůbec bych se nebál přirovnat autorčin talent snoubit hravost a hloubku slov, ke géniu Oscar Wildea, který dokázal kouzlit se slovy a myšlenkami podobným způsobem. Vlastně si myslím, že ho Čistá Duša předčila ve formě, hravosti, jednoduchosti i vytříbenosti. Kdyby žili ve stejné době, tak věřím, že by vzájemně toužili po setkání :)

Když potřebuji rychle osvěžit na duši, vím že na mě v knihovničce čeká tento krásný kousek.

Steiniglovka
04.11.2018 5 z 5

Sledovala jsem její tvorbou dlouhou dobu na sítích, takže koupě knihy byla samozřejmost. Zbožňuju jí

Dominika_a
25.09.2018 5 z 5

Na tuhle knihu snad ani nejde napsat nic negativního. V knize listuji pořád dokola, a pokaždé najdu něco, v čem se vidím. Je až neuvěřitelné, že takhle malá knížka, udělá takovou radost.

Kniha Čistá duša v seznamech

2017  96%Čistá duša