Snehová bitka přehled
Jeff Kinney (p)
Deník malého poseroutky / Denník odvážneho bojka série
Keď sa v Gregovej škole začnú snehové prázdniny, z ulice sa stane zimné bojisko. Decká súperia o územie, stavajú obrovské snehové pevnosti a bránia ich neľútostnou guľovačkou. Greg Heffley a jeho verný kamoš Rowley Jefferson sa ocitnú uprostred najhoršej trmy-vrmy. Musia kľučkovať medzi možnými spojencami, zradcami a znepriatelenými bandami, zatiaľ čo sa celá ulica mení na blázinec. Keď sa sneh roztopí, vyjdú z toho Greg s Rowleym ako hrdinovia? Alebo budú radi, že aspoň vyviazli živí?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: 2019 , Ikar (SK)Originální název:
The Meltdown, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Snehová bitka. Přihlašte se a napište ho.
Jak už naznačuje podtitul tohoto dílu (Radosti zimy), Greg vypráví o zimních radovánkách a jak si s kamarádem Rowleym užívá pouliční koulovačky a stavění iglú. Přečteno s dcerkou. Kniha se nám líbila.
Kniha Snehová bitka v seznamech
2009 | Deník malého poseroutky |
2011 | Psí život |
2016 | Staré dobré časy |
2009 | Rodrick je king |
2011 | Ošklivá pravda |
Další skvělý díl poseroutky! Rozhodla jsem se, že si napravím rest a dočtu všechny díly. Asi se mi nepodaří číst poctivě od prvního dílu až do posledního, spíše budu číst na přeskáčku, ale už teď vím, že to bude parádní počteníčko!
Tento díl byl senzační, stavění sněhových pevností, zimní války se sousedy anebo války o území! Na tohle všechno se můžete těšit.