Drakula přehled

Drakula
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530947/bmid_drakula-65b67c307d8b3.jpg 4 3516 3516

Draculu od irského spisovatele Brama Stokera zná snad každý. Ve zjednodušené verzi je navíc doplněna českým překladem (po levé straně), slovníčkem, překladem frází a okomentováním gramatických jevů. Čtenář tak může číst originální příběh, pokud by něčemu nerozuměl ihned najde překlad či komentář. K publikaci patří CD s namluveným textem. Uživatel tak může cvičit své porozumění mluvené angličtině.... celý text

Literatura světová Horory Romány
Vydáno: , CPress

Dracula, 1897

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Drakula. Přihlašte se a napište ho.

anna492
včera 3 z 5

(SPOILER) Čekala jsem víc. Začátek knihy v Transylvánii mě bavil a navnadil na další čtení, ale po příjezdu do Londýna místo očekávané gradace přišlo zklamání. Top strašidelným/vzrušujícím momentem knihy pro mě byla plavba Draculy do Whitby a postupné vyvražďování posádky. Jinak byl ale “děj v Anglii dost nudný. Čekala jsem třeba postupné odhalování a vysvětlení úpířích schopností a místo toho jsem se dočkala spíš nekonečného opěvování úžasné paní Miny (nepochopila jsem ovšem, proč je tak skvělá), prázdných a težko uvěřitelných vzdechů, jak se všichni navzájem milují, váží si sebe a jsou ochotni bez zaváhání za sebe položit životy.

dagmar3302
31.12.2024 5 z 5

Tohle je prostě klasika, která se neomrzí a žije věčným životem jako sám Dracula.
Kdo čeká na nějaké brutální hororové obrazy, čeká marně, tady jsou tajemno a hrůza postaveny na nadupané mrazivé atmosféře a záhadnosti. Chlad a temnota z ní doslova vystupují a mrazí v kostech. Tohle je horor s velkým H.
Na každou stránku knížky jsem se neskutečně těšila a také si ji užila.

šlejfířka
07.12.2024 5 z 5

Dracula- bez téhle knížky by moje knihovna nebyla úplná a já nebyla klasický čtenář horrorů a upířích románů.

Nové eknihy zdarma (duben)

08.04.2020

Knižní novinky (4. - 17. června)

04.06.2018

Knižní novinky (21.5. - 3.6.)

21.05.2018

Kniha Drakula v seznamech