Kameň papier nožnice přehled

Kameň papier nožnice
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547803/bmid_kamen-papier-noznice.jpg 4 155 155

Kameň, papier, nožnice je strhujúci triler z pera Alice Feeney, kráľovnej šokujúcich zvratov a autorky bestsellerov. Medzi manželmi Wrightovcami to už dlho škrípe. Keď Adam a Amelia vyhrajú víkendový pobyt v Škótsku, zdá sa, že presne toto ich manželstvo momentálne potrebuje. Workoholik a scenárista Adam Wright celý život trpí tvárovou slepotou. Nespoznáva priateľov a rodinu, dokonca ani vlastnú ženu. Manželia si na každé výročie dávajú tradičné dary a manželka Adamovi vždy napíše list, ktorý mu nikdy nedá prečítať. Až doteraz. Obaja vedia, že tento víkend ich buď spojí, alebo rozdelí. Pobyt však nevyhrali náhodou. Jeden z nich klame a niekto nechce, aby žili šťastne až do smrti. Desať rokov manželstva. Desať rokov tajomstiev. A výročie, na ktoré nikdy nezabudnú.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Aktuell

Rock Paper Scissors, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kameň papier nožnice. Přihlašte se a napište ho.

ElizPetrova
11.12.2024 3 z 5

Musím se přiznat, že způsob, jak byla kniha od začátku konstruovaná a v jakém prostředí se odehrávala mě do děje vtáhl. Nicméně po zhruba 70-100 stránkách mě kniha přestala bavit, ani jeden hlavní hrdina mi nebyl sympatický, ale pokračovala jsem dál, abych knihu nenechala rozečtenou. Ke konci, kdy byl odhalen první velký dějový zvrat, tak musím přiznat, že jsem byla dost v šoku a opět jsem byla vtažena do děje. Nicméně po přečtení posledních tří kapitol jsem zůstala s pocitem neuspokojení a toho, že v podstatě nic nebylo dotaženo do konce a když jsem si knihu prošla namátkově znovu, tak jsem zjistila, že vlastně spousta detailů nakonec nedávala žádný smysl... dávám přednost tomu, když jednotlivé dílky na konci do sebe pěkně zapadnou jako puzzle, ale zde jsem se toho bohužel nedočkala.

blazkoma
31.10.2024 5 z 5

Asi jsem právě objevila svoji novou oblíbenou autorku. Příběh má neuvěřitelný spád a překvapivé zvraty, místy příjemně mrazivé.

Zea7
23.10.2024 5 z 5

To byla jízda!

Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)

24.11.2024

Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)

02.10.2022

Kniha Kameň papier nožnice v seznamech