Zvrhlý král přehled

Zvrhlý král
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505035/bmid_zvrhly-kral-aeL-505035.jpeg 4 841 841

Royal Elite série

1. díl >

Mám jednoduchý plán. Dokončit školu Royal Elite a dostat se na vysněnou univerzitu. Stačí ale jediný pohled od krále školy a celý můj plán shoří na popel. Jediný pohled a zadusí mě. Jediný pohled a vynese můj rozsudek smrti. Jeho první slova promění můj život v nenapravitelný chaos. „Zničím tě.“ Všechno na Aidenu Kingovi je černé. Černá mysl. Černé srdce. Černá duše. Měla jsem držet jazyk za zuby a přetrpět čas, který mi ještě zbýval. Nemlčela jsem. Udělala jsem neodvolatelnou chybu, provokovala jsem krále na jeho trůně. Ďábla v jeho pekle. A nyní za to zaplatím. Je nebezpečné, když vás Aiden King nenávidí. Ale když po vás touží, je to smrtelné. Zvrhlý král je romance o středoškolském tyranovi pro zralé mladé čtenáře a obsahuje kontroverzní situace, které mohou někomu připadat urážlivé. V Aidenovi žádného hrdinu NENAJDETE. Pokud však toužíte po padouchovi, tak s chutí do toho a vítejte ve světě zvrhlého krále. Tato kniha je součástí trilogie, nejedná se o samostatný román.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red

Deviant King, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvrhlý král. Přihlašte se a napište ho.

Janoska
17.12.2024 5 z 5

Kniha velmi čtivá, zvrhlá, drsná a tajemná. Četla jsem 3 večery, jako e-knihu.
Při dočtení jsem měla husinu po celém těle a moc se už těším na Ocelovou princeznu, jsem zvědavá co jako bude...
Ti čtyři "elitní" chlapci jsou teda pěkná kvítka. Elsa a Kim - no já co jsem si prošla šikanou na základní škole, tak jsem je samozřejmě litovala!
Ale co už, je to kniha, je to fantazie a mě se to prostě líbilo.
Erotika v knížkách je mocná a v této úplně, proto jsem opravdu ráda, že jsem to četla v noci, protože jsem se určitě červenala a jak blbka se potutelně usmívala:-)
No tak co, Aiden je zvrhlý King a já taky.

Všichni máme své démony. Ti Aidenovi jsou jen temnější a krutější. Chce to hodně, abyste si zvykli na jeho triky a manipulace. Chce to hodně, abyste viděli přes jeho fasádu a zahlédli jeho pravé já.

Královna nebo pěšák?

Budu číst určitě celou sérii a těším se.

Zuzanka45
28.11.2024 4 z 5

Příběh je za mě docela tvrdý, co se týká šikany a sexuálních scén, proto doporučuji číst spíše čtenářům, kteří si na to troufnou. Žádná romantická láska se tu nekoná. Elsa je naivní děvče, které, jak po stránkách zjistíte, není úplně svaté, jak by se možná na začátku zdálo a Aiden je prostě padouch.
Možná je škoda, že kniha není psaná i z pohledu hlavního hrdiny - Aidena, ale na druhou stranu, by to možná nebylo potom tak tajuplné, když bychom tušili, co se mu odehrává v hlavě. I přes to, že je kniha čtivá a vtáhne vás do děje, mi tam něco chybělo. Každopádně svůj žánr splňuje. Tento první díl mě svým koncem přesvědčil, že se hned musím vrhnout na další díl...

Aurorita
26.11.2024 5 z 5

Této knize (a vlastně celé sérii) jsem se dlouho vyhýbala, přeci jen už nějaký pátek nepatřím mezi cílovou věkovou skupinu, ale když byla kniha v akci za pár korun, tak jsem se rozhodla ji zkusit a rozhodně nelituji.
Děj vás ihned vtáhne, kniha ubíhá neskutečně rychle a najednou jste na konci a potřebujete rychle další díl.
Ano, celá série je plná klišé, hlavní hrdinka je hodně naivní a celý příběh je dost přitažený za vlasy, ale ten styl jakým autorka píše, je zkrátka skvělý a něco mě stále nutí číst dál a dál.
Za sebe rozhodně doporučuji a pokud se rozhodnete do této série pustit, mějte připravené všechny díly.

10 nejčtenějších knih (listopad)

15.11.2022

Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)

18.09.2022

Kniha Zvrhlý král v seznamech