Lepšie ako vo filme přehled

Lepšie ako vo filme
https://www.databazeknih.cz/img/books/empty_bmid.jpg 4 189 189

Lepšie ako vo filme série

1. díl

Na prvú lásku ani prvého nepriateľa sa nezabúda Liz Buxbaumová už odmalička sníva s otvorenými očami. A už odmalička má slabosť pre Michaela Younga. Odmeraný mladík však jej city nikdy neopätoval. Vlastne si ju ani poriadne nevšimol. Teraz sa po rokoch vracia a Liz urobí všetko pre to, aby si ho získala. A možno s ním prežije maturitný ples ako vystrihnutý z romantického filmu. V láske je dovolené všetko vrátane spojenectva s jej odvekým nepriateľom Wesom Bennettom. Wes je až neuveriteľne atraktívny a v romantickej komédii by sa mu isto ušla hlavná rola. Liz však svojho suseda nedokáže vystáť. Láska vášho života vám totiž nehádže do vlasov žaby a nestína hlavy záhradným trpaslíkom. Wes a Michael spolu z nejakého zvláštneho dôvodu dobre vychádzajú a práve v tom Liz vidí príležitosť. Rozhodne sa spriahnuť so svojím otravným susedom a vymyslí plán, ako uloviť Michaela a prežiť čarovný ples v náručí osudovej lásky. No netrvá dlho a Liz si uvedomí, že Wesova spoločnosť jej až prekvapivo lichotí. Puto medzi niekdajšími rivalmi sa prehlbuje a Liz čelí neľahkej úlohe. Musí prehodnotiť všetko, čo sa o láske naučila z filmov a napísať si vlastný šťastný koniec.... celý text

Toto vydání knihy ještě není v prodeji. Má být od 31.03.2025
Literatura světová Romány
Bude vydáno: , Yoli (SK)

Better than the Movies, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lepšie ako vo filme. Přihlašte se a napište ho.

kercah
01.12.2024 5 z 5

Dlouho jsem nečetla žádnou “romaňťárnu, ale tohle sálalo romantikou do všech stran. Vlastně, kdyby to nebylo zasazeno do školních let střední školy, tak by to bylo až nečitelné. Tohle mě po mých oblíbených hororech jemně pohladilo. Svižně se to četlo i když byste někdy hlavní hrdinkou poprosili, ať si vyndat hlavu ze zadku, ale omluvit se dá věk. Tak a teď mužů zase zpět ke svým hororům .

BellaBernasconi
16.11.2024 4 z 5

Začátek docela pomalý a nudný. nemohla jsem se začíst, ale jakmile jsem se přes to dostala, nemohla jsem se odtrhnout! Doslova: Mám poruchu spánku, jmenuje se čtení!

leny.wood
05.11.2024 5 z 5

Tohle bylo totální pohlazení po duši. Zbožňuju romantické komedie, zvláště ty filmové. A tohle? Tohle rozhodně bylo Lepší než ve filmu. Skvěle zakomponované odkazy na romantické filmy, na hudbu (kterou doporučuji si pustit, když na song narazíte, skutečně vám to tu atmosféru dokreslí), humor, středoškoláci a tomu odpovídající smýšlení. Za mě skvělost a nechápu, že se o téhle knížce nemluví, protože si to zaslouží mnohem víc než jiné neustále propagované.

Žebříček nejprodávanějších knih (19. týden)

15.05.2024

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024

Kniha Lepšie ako vo filme v seznamech