Lindsey Vonnová – Můj příběh. přehled
Lindsey Vonn
Vůbec první autobiografie nejuznávanější lyžařky všech dob odhaluje její dosud nevyprávěné osobní příhody, její boj s depresemi i odvážná rozhodnutí, která Lindsey Vonnové pomohla překonat problémy na sjezdovkách i mimo ně. Během své bohaté kariéry pohledná Američanka vyhrála 82 závodů Světového poháru, posbírala tři olympijské medaile a sedm z mistrovství světa. Lindsey nabízí fascinující pohled na neúnavnou honbu za svými limity, při jejichž dosahování tlačila své tělo až za hranici únosnosti. Tato ikonická odvaha a vytrvalost jí sice pomohly k řadě vítězství, ale vyžádala si svou daň – samozřejmě fyzickou, ale také psychickou. Kniha tak je inspirativním pohledem na její těžce vybojovaný úspěch a zároveň upřímným zhodnocením obětí, které na své cestě musela přinést.... celý text
Literatura světová Biografie a memoáry Sport
Vydáno: 2023 , BránaOriginální název:
Lindsey Vonn – Rise
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lindsey Vonnová – Můj příběh.. Přihlašte se a napište ho.
Velmi mě překvapilo, jak dobře je kniha napsaná, mělo to hlavu a patu, což se občas u těchto životopisných knih nevidí. Obdivuju Lindsey, čeho všeho se ve prospěch lyžování vzdala.
Pád Númenoru, Panský dům a další knižní novinky (36. týden)
03.09.2023
Kniha Lindsey Vonnová – Můj příběh. v seznamech
Skvěle napsaný životopis jedné z nejlepších lyžařek všech dob. Musím říct, že to čím vším si musela projít by většinu sportovní zlomilo, ale ji ne. Je neuvěřitelná. Všechna zranění, kterými si musela projí. Klobouk dolů, že se vždy dokázala zase postavit na sníh. Četlo se to moc dobře. Bylo na tom znát, že to psala Američanka, ale vůbec to tomu neubíralo na zajímavosti.
Úžasný životopis skvělé sportovkyně.
Rozhodně stojí za přečtení, i když zrovna nejste fanoušci lyžování.