Normální holka přehled
Kódži Miura
Mládí na hřišti série
Taiki dostal do páru na čtyřhru Harjúa. Čeká jej nelítostný trénink a také okresní kolo. Právě když se zdá, že se všechno dobře vyvíjí k postupu do národního kola, objevuje se na scéně rival, který zoufale touží získat kontakt na Činacu. Taiki tak ze sebe musí dát vše, aby neprohrál – jak v lásce, tak ve sportu.... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2024 , CrewOriginální název:
アオのハコ 2 [Ao no Hako 2]
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Normální holka. Přihlašte se a napište ho.
![EvikU. EvikU.](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/177264/m_eviku.png?v=1734958588)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
U této mangové sérii si totálně odpočinu a užiju si chvilku s knihou. Pokračuje Taikiho zamilovaní ke krásné Činacu. Čeká ho okresní kolo ve dvojicích. Do party dostane staršího spolužáka Harjú. Začnou s tvrdým tréninkem. Harjú nedá Taikimu nic zadarmo.
Zároveň si uvědomuje, že má jeho parťák ve sportu velký potenciál. Harjú kamarádí s Činacou a řekne jí, ať pozve Taikiho do akvária, pokud vyhrajeje to rande nebo není?
Na scéně se objevuje i dávný rival, který chce získat číslo na Činacu. Taiki ze sebe musí vydat vše, aby vyhrál ve sportu i v lásce.
Příběh má své kouzlo první lásky, prostředí sportu a postupné sbližování. Nervozitu z prvního rande. Tady navíc oceňuji vtipné situace a dvojsmysly u kterých jsem se zasmála.
A budu se v recenzích na mangy opakovat, ale opět okouzlující obrázky, které dodají ten pravý zážitek. To je nádhera! A jsem moc ráda, že začaly mangy a komiksy vycházet v tak hojném počtu. Přivede i mladé nečtenáře ke knize.
![cestina_s_linus cestina_s_linus](https://www.databazeknih.cz/img/users/42_/421381/m_cestina-s-linus-6609d94a2bb5f.jpg?v=1711921482)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
(SPOILER)
Jde poznat, že předchozí díl nás spíše uváděl do tohoto příběhu a snažil se nás seznámit se všemi postavami a důležitými detaily. Pokud si první díl už nepamatujete, tak na začátku této knihy najdete nejen shrnutí, ale i drobné popisy k jednotlivým postavám.
Tento díl je plný vtipných a hlavně roztomilých momentů. Dostaneme se do hlavy nejen Taikimu, ale i Čiči. To, jak oba dva vnímají toho druhého, ale zároveň si drží odstup je roztomiloučké a občas to způsobuje i vtipné momenty.
I v této knize jsme svědky nejednoho zápasu, kdy mě zamrzelo, jak moc se Taiki podceňuje. Na jednu stranu to chápu - stanovil si těžký cíl, ale strašně moc se tím deptá a je to škoda.
Konec knihy byl překvapivý a mám tušeníčko, tušení, že Hino sehraje velkou roli v další části.
Už aby byl duben...
mangu jsem recenzovala v rámci spolupráce s Crew komiks.
Dceřina kletba, Šeptající mrtví a další knižní novinky (5. týden)
28.01.2024
Kniha Normální holka v seznamech
v Mé knihovně | 7x |
2023 | ![]() |
2024 | ![]() |
Proč je tohle tak dokonalé..?
Taikimu celou dobu strašně držím palce jak s badmintonem tak s tím, aby konečně naplno získal srdce Činacu.
Už se nemůžu dočkat dalšího dílu (uf že jsem ho půjčila z knihovny společně s dvojkou).
A jelikož je tato série tak nezapomenutelná...
Tak si ji koupím abych ji mohla mít po boku napořád.