Na lásku pripravený přehled

Na lásku pripravený
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/378733/mid_na-lasku-pripraveny-eMn-378733.png 4 29 29

Doktor Plzák ve spolupráci se Zdenou Frýbovou napsali publikaci o první lásce a jak obvykle probíhá milostný život u mladých lidí až ke svatbě.

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Naše vojsko

K lásce připraven, 1979

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na lásku pripravený. Přihlašte se a napište ho.

Radka1911
13.07.2024 5 z 5

Tyto brožované knížky (kniha má ještě dvě pokračování) se kdysi prodávaly v trafice. Kniha je psaná formou rozhovoru MUDr. Miroslava Plzáka a spisovatelky Zdeny Frýbové. Dobře se četla a protože jsem jí četla velmi mladá a naivní, některé názory pana doktora se mi moc nezdály. Takže teď jako nemladá tento paperback komentuji slovy "vše co je v knize napsáno napsal sám život".

Jessica007
24.08.2021 5 z 5

Četla jsem, když jsem byla hodně mladá a líbila se mi.

georginaa
16.07.2020 3 z 5

Soužití párů je za celé roky pořád stejné. Tato kniha začíná první láskou a pokračuje jak úspěšně čelit různým překážkám ve vztazích. Četla jsem ji jako náctiletá, připravená vstoupit do vztahu. Sice Vám nenalinkuje život a striktně se držet pravidel z knihy, ale může to pomoci v různých otázkách a odpovědích.

Kniha Na lásku pripravený v seznamech

partnerské vztahy

Autoři knihy