Pochúťky z mletého mäsa přehled
Anne Wilson
Mleté mäso je najvariabilnejšou formou mäsa. Používa sa v mnohých kuchyniach vrátane talianskej, ázijskej, indickej, mexickej, španielskej i v kuchyni Stredného východu. V knižočke sa nachádzajú recepty nielen z časom osvedčeného mletého hovädzieho mäsa, ale aj z jahňacieho, kuracieho, bravčového a teľacieho.
Literatura naučná Hobby Kuchařky
Vydáno: 2004 , Slovart (SK)Originální název:
Tasty Mince Recipes, 2001
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pochúťky z mletého mäsa. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Pochúťky z mletého mäsa v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Autorovy další knížky
1999 | Rýže |
1999 | Neodolatelné sušenky a jiné trvanlivé pečivo |
2002 | Pokrmy na roštu |
1999 | Pizzy a zapékané toasty |
2002 | Ľahko, rýchlo a bez mäsa |