Pod hákovým křížem přehled
František Weber
Sudetský Němec ličí život příslušníka wehrmachtu na východní i západní frontě za druhé světové války. Každodenní život řadového německého vojáka v zákopech, kasárnách, lazaretech v období let 1941-1942 a po propuštění ze zajetí v r. 1945. Přílohu tvoří vyobrazení uniforem a hodností německých branných sil. Dotisk v roku 2009 pod ISBN 978-80-7237-763-3.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pod hákovým křížem. Přihlašte se a napište ho.
![nikida nikida](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Souhlasím s uživatelem Mimino. Kniha se krásně čte, člověk se do děje automaticky vžije a snadno si jej vykreslí. Opravdu to stojí za to, knihu jsem si zamilovala (stejně jako popisované postavy). Během čtení k nim člověk lehce získá vztah.
![Mimino Mimino](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/182708/m_182708-PIb.jpg?v=1488741094)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Moc hezky napsána kniha, která se čte prakticky "sama". Vzpomínky vojáka ze smíšené rodiny, který byl povinně "nalit" do wehrmachtu.
Kniha Pod hákovým křížem v seznamech
v Mé knihovně | 41x |
Tuto knihu jsem hltal. Živě jsem si představoval všechny stránky války. Někdy vládnul smutek, někdy radost. Rád bych zjistil více i osudu postav z knihy.