Prípad ružového vejára přehled
Nancy Springer
Enola Holmesová série
Náhodné opätovné stretnutie s ľavorukou lady Cecily Alistairovou zanechá v Enole zvláštny dojem. Prečo sa jej priateľka správala tak podivne a podstrčila jej svoj ružový vejár? Chcela tým niečo naznačiť? Keď objaví stopu, ktorá jej domnienku potvrdí, ihneď sa vrhne do pátrania. Čoskoro zistí, že Cecily uniesli a chystajú sa ju proti jej vôli vydať. Aby Enola nešťastiu zabránila, bude musieť spraviť ústupok - spojiť svoje sily s bratom Sherlockom. Bez jeho pomoci to totiž tentoraz nepôjde... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Bude vydáno: 2025 , CooBooOriginální název:
The Case of the Peculiar Pink Fan, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prípad ružového vejára. Přihlašte se a napište ho.
Po menší pauze jsem si přečetla další díl série o mladší sestře Sherloca Holmese Enole. Stejně jako předchozí díly, je i tento příjemnou oddechovkou.
Enola opět řeší případ, ve kterém se znovu setkává s lady Cecílií a navíc v tomto případě nebude na vyřešení případu sama. Stejně jako v ostatních dílech Enola řeší i její rodinné problémy, jak se ukrýt před bratry a kde je její matka.
Jak už jsem psala výše jedná se o milou oddechovku, která určitě stojí za přečtení a nemusíte být ani cílovou skupinou. Knížka je čtivě napsaná, stránky mizí pod rukama a vy si jen uživáte příběh. Musím říct, že se mi hodně líbila poslední kapitola - rozhovor mezi Sherlocem a Mycroftem.
Knížku doporučuji a těším se na další díly.
Už jsem na ni narazila před dlouhou dobou ale teprve teď jsem se odhodlala si ji přečíst a lituji toho že jsem ji neprečetla ještě dříve..
Loď plná nevěst, Naděje v nás a další knižní novinky (18. týden)
30.04.2023
Kniha Prípad ružového vejára v seznamech
americká literatura Sherlock Holmes šifry pro dívky pro dospívající mládež (young adult)
2020 | Případ pohřešovaného markýze |
2021 | Případ levoruké dámy |
2022 | Případ zlověstných kytic |
2023 | Případ růžového vějíře |
2023 | Případ tajemné krinolíny |
Nancy mě jako vždy nezklamala příběh je naprosto skvělý. knihu jsem četla jedním dechem protože se vždy těším na konec a celkově na setkávání s holmesem. Takže určitě do příště se těším na další díl a doufám že ty další dva nejsou poslední